DenOffentlige fortsætter med nye ejere og samme chefredaktør

Denoffentlige er blevet overtaget af Media Group Denmark, som ejer og driver en række andre netmedier. Samtidig er Nick Allentoft ansat som chefredaktør.

Den 7. Januar blev Denoffentlige.dk begæret konkurs og stifteren Nick Allentoft måtte melde ud til sitets læsere, at sitet ophørte med at udkomme. Mediet har eksisteret siden 2010.

Nu er det afklaret, at DenOffentlige drives videre tæt på sin nuværende form, da alle aktiver er købt af Mediagroup Denmark. Samtidig har de nye ejere indgået en aftale med stifter Nick Allentoft om at fortsætte som chefredaktør. 

”Vi forventer at udvikle en ny udgivelsesplatform til Denoffentlige.dk, idet sitets potentiale slet ikke er indfriet endnu,” udtaler direktør i Media Group Denmark, Lars Vestergaard.

Nick Allentoft ser frem til at nye ejere kan tilføre mediet nødvendig fornyelse. 

"De nye ejere har solid erfaring med at drive internet-virksomhed. Det er en gave for DenOffentlige, og det tror jeg alle, der kender det, smiler bekræftende over," siger Nick Allentoft.

En af de afgørende kriterier for at fortsætte som chefredaktør var, at eksisterende medlemmer og deltagere på mediet kunne fortsætte som om der ikke havde været en konkurs. Det bekræftede de nye ejere hurtigt, hvorfor alle, der har betalt for adgang til mediet ind i 2019 stadig har adgang på samme vilkår som før.

"Vi ønsker at fortsætte mediet i respekt for det DNA, der har gjort det så stærkt gennem årene. Derfor er det naturligt at vi inviterer alle til at fortsætte samarbejdet på samme vilkår som hidtil. Samtidig vil vi tilføre ny værdi og søge at gøre det endnu mere attraktivt at blive en del af DenOffentlige," siger Lars Vestergaard.
 

Bliver en del af Media Group Denmarks portefølje

Media Group Denmark ejer og driver en række andre medier og dermed kommer Denoffentlige.dk ind i en portefølje af andre sider. Det giver muligheder for nuværende bloggere på DenOffentlige ligesom alle udgivere har mulighed for at deres indhold kan få langt større spredning. 

Opkøbet af Denoffentlige.dk er det seneste af en række køb af sider, hvor det seneste køb var opkøbet af nichesitet esportsmagasinet.dk.

 

Emneord: DenOffentlige, Chefredaktør Nick Allentoft, 080219
Den Offentlige på DenOffentlige.dk Du er DenOffentlige!...
Aktivitet: Artikler: 233 | Events: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

5 seneste job

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Læs også

 • 22.03.19 Velfærd
  Neergaard og Kristensen advarer mod velfærdsstatens dominans

  “Vi er kommet i en situation, hvor velfærdsstaten fylder lovlig meget, hvorimod velfærdssamfundet forsømmes," siger tidligere beskæftigelsesminister. "Vi er begyndt at rulle velfærdssamfundet tilbage," siger Dennis Kristensen. Hør dem i Velfærdsdebatten med Nick Allentoft.

 • 15.03.19 Politik
  Dennis K og Jørn Neergaard om et liv i magtens cirkler

  Den ene har været udskældt DA-direktør og beskæftigelsesminister og den anden stærkt kritiseret fagforeningsformand. Hør Dennis Kristensen og Jørn Neergaard i samtale med Nick Allentoft.

 • 01.03.19 Politik
  Professorer: Politikere er låst i hensyn til middelklassen

  PODCAST: Jørn Henrik Petersen og Ove Kaj Pedersen påtaler en situation, hvor politikerne er låst mellem hensyn til det store flertal af vælgere, som har det godt, og hensynet til den sociale kontrakt, hvor udsatte får den nødvendige hjælp og støtte. Her bliver den kommende valgkamp central, mener de.

 • 22.02.19 Velfærd
  Bliv klar til valgdebat: Ove Kaj P og Jørn Henrik P i samtale om velfærd

  PODCAST: "Mennesket er ikke så rationelt som økonomer gerne vil gøre det til. Vi er kortsynede," siger Jørn Henrik Petersen. "Politikerne vil fortsætte centraliseringen, for det er en forudsætning for fremtidens velfærdsstat," siger Ove Kaj Pedersen. Hør tredje del af Nick Allentofts velfærdsdebat med de to professorer.

 • 19.02.19 Velfærd
  De fede tressere og statens enevældige magt

  PODCAST - Velfærdsdebatten del 2: Anden del af samtalen mellem de to professorer Ove Kaj Pedersen og Jørn Henrik Petersen om velfærdsmodellens historie. Nick Allentoft er vært.