Derfor er dit spejlreflekskamera bedre end kameraet i din telefon

Før i tiden krævede det et godt kamera, hvis du ville have minder med hjem fra din ferie. Kameraet i telefonerne var mere noget, der skulle bruges i nødstilfælde, da kvaliteten på ingen måde kunne hamle op med de gode kameraer.

Men i dag ser det helt anderledes ud. Nu kan du få telefoner med et nærmest professionelt kamera i, som gør det muligt for dig at tage nogle fantastiske billeder. 

Men du kan dog ikke helt lægge dit spejlreflekskamera på hylden. Der er nemlig stor forskel på de to ting, og der er store fordele ved at bruge det professionelle kamera frem for det i telefonen. 

Hvad er et spejlreflekskamera?

Vi kender alle sammen til det populære digitalkamera, der dominerede i 00’erne, men dette kamera har en storebror, som er et spejlreflekskamera. Dette kamera er en særlig type, hvor der indeni er monteret et system bestående af spejle og prismer. Det betyder, at det billede, man ser i kameraets søger, er identisk med det endelige billede, som du tager med dit kamera. 

Hvorfor spejlrefleks frem for telefonen?

En af de store fordele ved et spejlreflekskamera er, at du kan se motivet, præcis som det bliver opfanget, når du tager billedet. På den måde undgår du, at du får taget et billede, der ikke stemmer overens med motivet, som det kan være tilfældet på din telefon. Samtidig er skarphedsdybden en ting, som et spejlrefleks selv kan vurdere, og det kan en telefon ikke gøre på samme vis. 

Samtidig har et objektiv en stor betydning for dit billede, og med din telefon kan du hverken skifte den eller indstille den, som du gerne vil. Det kan du med et objektiv på et spejlreflekskamera, og det gør det muligt for dig at tilpasse dit kamera til motivet. Lær af bruge dit spejlreflekskamera på dette fotokursus, hvis du vil blive en mester til at tage de perfekte billeder. 

Bliv en dygtig fotograf hjemme fra sofaen

Og netop et online kursus er der gode muligheder for, hvis du besøger WeTeach.dk. Her finder ud tonsvis af gode videoer, der kan lære dig alt det, du skal vide for at blive god til at tage billeder. Du slipper for at skulle tage hjemmefra, og i stedet kan du lære det hele fra sofaen, lige præcis når du har tid til at gøre det. 

Investerer du tid og en smule penge i at blive god til at bruge dit kamera, så vil det give dig nogle store fordele på din kommende ferie, eller næste gang du gerne vil tage nogle gode billeder. Det kræver nemlig ikke meget at gøre et billede helt perfekt, hvis bare du kan bruge dit kamera på den helt rigtige måde.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer