DF-profil får comeback

Det var noget af en bet for Martin Henriksen (DF), da han ved sidste folketingsvalg ikke opnåede genvalg. Den højt profilerede DF-politiker var ellers kørt i stilling som en vigtig brik i partiets genrejsning. Nu er han blevet valgt som spidskandidat i Slagelse.

Martin Henriksen var en del af partiets inderkreds og det kom som en overraskelse for mange, at han ikke opnåede genvalg. Sidste års katastrofevalg kostede prominente politikere deres liv på Christiansborg, og Martin Henriksen var en af de personer, der måtte tage til takke med et rødt kort. Nu bliver han nok engang kørt i stilling til en plads i Folketinget som spidskandidat i Slagelsekredsen.
 
Det er politikeren selv, der har meldt sin nye positiv som spidskandidat ud via en pressemeddelelse efter han blev valgt ved et opstillingsmøde onsdag aften.
 
Martin Henriksen var i sin tid på Christiansborg en af de retorisk hårdeste overfor invandrere, og mener nok en gang, at Dansk Folkeparti skal genrejses med et fokus på udlændingepolitikken. 
 
Bog på vej
Ud over nyheden om genopstilling til Folketinger, kunne Martin Henriksen løfte sløret for, at han har en bog på vej med bud på, hvordan Dansk Folkeparti skal genrejses. Bogen kaldes 'Nationalt Selvforsvar' og udkommer til september.
 
Selvom Martin Henriksen forlod Folketinget sidste år, så har hans politiske virke ikke stået stille. Henriksen står i spidsen for en gruppe i Dansk Folkeparti, der skal udvikle politik for partiet.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Politik
  Her er de nye rejsevejledninger

  Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt rejsevejledningerne for EU og Schengenlandene på baggrund af de seneste smittetal fra Statens Serum Institut. Nedenfor er et overblik over, hvad der er gældende fra lørdag den 26. juni kl. 16.

 • 18.06.21 Politik
  Ny politisk aftale: 850 millioner til udvikling af grønne brændstoffer

  CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

 • 15.06.21 Politik
  Regeringen sender 45 mio. kr. til det nordlige Syrien

  Som et led i arbejdet i Task Force Evakuering giver Danmark et humanitært bidrag på 45 mio. kr. til det nordlige Syrien.

 • 15.06.21 Politik
  Nyt fra Veganerpartiet: Vælger ny ledelse

  I weekenden afholdte Veganerpartiet landsmøde i Nyborg. Her blev den nye landsledelse valgt, og processen om at finde ny frontfigur for partiet sat i gang.

 • 11.06.21 Politik
  Skatteministerium lader svindelsager forælde

  Borgere og virksomheder kan med forsæt eller ved grov uagtsomhed afgive urigtige eller vildledende oplysninger til brug for skattekontrollen for at unddrage at betale skat eller afgifter. I så fald kan de straffes med bøde eller fængsel. Skatteministeriet har opgjort, at ca. hver 10. virksomhed bevidst angiver skat og moms forkert.