DF-profil får comeback

Det var noget af en bet for Martin Henriksen (DF), da han ved sidste folketingsvalg ikke opnåede genvalg. Den højt profilerede DF-politiker var ellers kørt i stilling som en vigtig brik i partiets genrejsning. Nu er han blevet valgt som spidskandidat i Slagelse.

Martin Henriksen var en del af partiets inderkreds og det kom som en overraskelse for mange, at han ikke opnåede genvalg. Sidste års katastrofevalg kostede prominente politikere deres liv på Christiansborg, og Martin Henriksen var en af de personer, der måtte tage til takke med et rødt kort. Nu bliver han nok engang kørt i stilling til en plads i Folketinget som spidskandidat i Slagelsekredsen.
 
Det er politikeren selv, der har meldt sin nye positiv som spidskandidat ud via en pressemeddelelse efter han blev valgt ved et opstillingsmøde onsdag aften.
 
Martin Henriksen var i sin tid på Christiansborg en af de retorisk hårdeste overfor invandrere, og mener nok en gang, at Dansk Folkeparti skal genrejses med et fokus på udlændingepolitikken. 
 
Bog på vej
Ud over nyheden om genopstilling til Folketinger, kunne Martin Henriksen løfte sløret for, at han har en bog på vej med bud på, hvordan Dansk Folkeparti skal genrejses. Bogen kaldes 'Nationalt Selvforsvar' og udkommer til september.
 
Selvom Martin Henriksen forlod Folketinget sidste år, så har hans politiske virke ikke stået stille. Henriksen står i spidsen for en gruppe i Dansk Folkeparti, der skal udvikle politik for partiet.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 27.01.21 Politik
  Danmark skal lede ny global IEA-kommission for social retfærdig grøn energiomstilling

  Klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen er udnævnt som formand for Det Internationale Energiagenturs nye globale energikommission. Statsminister Mette Frederiksen er protektor for kommissionen, der skal være med til at sikre en social retfærdig omstilling til ren energi i verden.

 • 26.01.21 Politik
  Ny politisk aftale om social kontrol

  Regeringen, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Alternativet udmønter 40 millioner kroner afsat på finansloven til indsats mod social kontrol i etniske minoritetsmiljøer. Pengene skal blandt andet gå til etablering af nye exit-boliger til personer, der bryder med deres familie som følge af social kontrol.

 • 22.01.21 Politik
  Danmark får ledende rolle frem mod FN`s topmøde om energi

  Danmark har fået en helt central rolle ved FNs generalforsamling til september. For første gang i 40 år har et FN-topmøde ’energi’ som hovedtema, og Danmark er blevet valgt som ’Global Theme Champion’ for netop energiområdet, når stats- og regeringsledere samles til et topmøde i New York om verdensmål 7 – bæredygtig energi til alle.

 • 15.01.21 Politik
  Skatteministeren skærper indsatsen mod organiseret svindel

  Skatteminister Morten Bødskov har netop fremsat et lovforslag, der skal give Skattestyrelsen stærkere værktøjer til at bekæmpe organiseret svindel.

 • 12.01.21 Politik
  Udviklingsministeren ude med ny udviklingspolitisk strategi

  Arbejdet med ny udviklingspolitisk strategi bliver nu igangsat. Den nye strategi skal efterfølge den nuværende ”Verden 2030”, som udløber i 2021.