DF-profil får comeback

Det var noget af en bet for Martin Henriksen (DF), da han ved sidste folketingsvalg ikke opnåede genvalg. Den højt profilerede DF-politiker var ellers kørt i stilling som en vigtig brik i partiets genrejsning. Nu er han blevet valgt som spidskandidat i Slagelse.

Martin Henriksen var en del af partiets inderkreds og det kom som en overraskelse for mange, at han ikke opnåede genvalg. Sidste års katastrofevalg kostede prominente politikere deres liv på Christiansborg, og Martin Henriksen var en af de personer, der måtte tage til takke med et rødt kort. Nu bliver han nok engang kørt i stilling til en plads i Folketinget som spidskandidat i Slagelsekredsen.
 
Det er politikeren selv, der har meldt sin nye positiv som spidskandidat ud via en pressemeddelelse efter han blev valgt ved et opstillingsmøde onsdag aften.
 
Martin Henriksen var i sin tid på Christiansborg en af de retorisk hårdeste overfor invandrere, og mener nok en gang, at Dansk Folkeparti skal genrejses med et fokus på udlændingepolitikken. 
 
Bog på vej
Ud over nyheden om genopstilling til Folketinger, kunne Martin Henriksen løfte sløret for, at han har en bog på vej med bud på, hvordan Dansk Folkeparti skal genrejses. Bogen kaldes 'Nationalt Selvforsvar' og udkommer til september.
 
Selvom Martin Henriksen forlod Folketinget sidste år, så har hans politiske virke ikke stået stille. Henriksen står i spidsen for en gruppe i Dansk Folkeparti, der skal udvikle politik for partiet.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også