Direktør Niels Gotfredsen har fået nyt job

Direktør for Moderniseringsstyrelsen Niels Gotfredsen har fået nyt job.

Direktør for Moderniseringsstyrelsen Niels Gotfredsen har fået nyt job som chef for eSecurity i Nets, der blandt andet har ansvaret for NemID i Danmark og BankID i Norge. Niels Gotfredsen fratræder dermed stillingen som direktør for Moderniseringsstyrelsen med virkning 15. juni 2015.
 
Departementschef Martin Præstegaard udtaler: 
 
Jeg er meget ærgerlig over, at Niels stopper. Niels har som direktør for Moderniseringsstyrelsen stået i spidsen for dannelsen af styrelsen og arbejdet målrettet for at indfri styrelsens meget vigtige arbejde med at sammentænke og forbedre styringen i den offentlige sektor. Niels efterlader sig en styrelse i topform. Samtidig er jeg også optaget af, at vi i Finansministeriet kan udvikle topledere til både den offentlige og private sektor og i det lys er det kun glædeligt, at Niels har fået jobbet i Nets. Jeg ønsker Niels held og lykke med det nye job. 
 
Niels Gotfredsen har været direktør for Moderniseringsstyrelsen fra 30. oktober 2011 og kom fra en stilling som afdelingschef i Finansministeriets departement, som han havde siddet i siden marts 2011. 
 
Stillingen som direktør for Moderniseringsstyrelsen vil blive slået op hurtigst muligt.
Emneord: Offentlig modernisering, Moderniseringsstyrelsen, Niels Gotfredsen
Moderniseringsstyrelsen på DenOffentlige.dk Moderniseringsstyrelsen
Aktivitet: Artikler: 4 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også