Afgående Festival-direktør Henrik Rasmussen fotograferet af Erling J. Pedersen

Direktør for Roskilde Festival stopper

Henrik Rasmussen var festivalens første fuldtidsansatte medarbejder tilbage i 1989.

Dette års Roskilde Festival bliver en vemodig omgang for Henrik Rasmussen, for det bliver den sidste, hvor han selv står i spidsen.


Efter at have været en del af festivalledelsen i tre årtier meddeler Henrik Rasmussen, at han stopper som administrerende direktør for Roskilde Festival-gruppen den 1. januar 2017. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

- Det er det rigtige tidspunkt, også min alder taget i betragtning. Jeg er 61 år, og jeg vil gerne prøve noget andet, så som at sidde i professionelle bestyrelser. Jeg mener, jeg har kompetencerne til det og vil nu se, hvad markedet kan byde, siger han.

Festival-gruppens bestyrelse fik beslutningen at vide før jul og den kommer efter et par år, hvor festivalen har analyseret hele sin organisation for at ruste bedst muligt den til fremtiden.

- Som leder skal man give rum til nye generationer. Det er bedre selv at træde tilbage end at blive bedt om at gøre det, siger Henrik Rasmussen, som blev en del af ledelsen i 1986 og i 1989 blev festivalens første fuldtidsansatte medarbejder.

Emneord: Roskilde Festival
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1828 | Events: 7 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 23.06.21 Ledelse
  Ny regionsrådsformand i hovedstaden

  Et enigt regionsråd udpegede tirsdag aften den socialdemokratiske gruppeformand til at afløse Sophie Hæstorp Andersen, der fortsætter som menigt medlem – og skal fokusere mere på valget til overborgmesterposten i København

 • 21.06.21 Ledelse
  Redningsmænd får Forsvarsministerens Medalje

  Forsvarsministerens Medalje uddeles én gang om året og tildeles personer, der har ydet en anerkendelsesværdig eller frygtløs indsats. I dag overrækker forsvarsminister Trine Bramsen Forsvarsministerens Medalje til fem redningsmænd fra kystredningstjenesten.

 • 17.06.21 Ledelse
  Dansk Ældreråd får ny formand

  På Danske Ældreråds repræsentantskabsmøde den 16. juni er Inger Møller Nielsen uden modkandidat valgt som ny formand for ældrerådenes landsorganisation. Hun afløser Mogens Rasmussen, der efter to år på posten, har valgt ikke at genopstille.

 • 01.06.21 Ledelse
  Direktør for Landbrugsstyrelsen fratræder

  Stillingen som direktør vil snarest muligt blive slået op efter gældende regler.

 • 06.08.13 Velfærd
  Ny inspiration til frivilligt arbejde i Favrskov

  Hvordan skabes de bedste rammer for frivillighed i Favrskov Kommune, og hvad får folk til at bruge deres tid på frivilligt arbejde år efter år? De spørgsmål søgte 13 repræsentanter for de frivillige i Favrskov og 6 byrådsmedlemmer svar på, da de tirsdag 2. juli var på studietur til Danmarks største og mest intensive frivillighedsprojekt - Roskilde Festival.