Direktør vender tilbage til Fredensborg

Efter fire år som direktør i Assens Kommune vender kendt ansigt retur til Fredensborg Kommune, hvor han senest var 2012.

Efter fire år som direktør i Assens Kommune vender Thomas Barfoed tilbage som medlem af direktionen i Fredensborg Kommune, hvor han i 2007-12 var direktør. Inden da var Thomas Barfoed direktør i den tidligere Fredensborg-Humlebæk Kommune.

”Thomas Barfoed er således et kendt ansigt i kommunen. Der er - og har altid været - stor respekt om hans faglige kompetencer og lederegenskaber, og derfor glæder både Byrådet og vi os til at byde Thomas velkommen tilbage i vores direktion. Vi ser frem til at få endnu mere nytte af Thomas og de erfaringer og den inspiration, som han efter fire år i Assens bringer med sig”, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen og kommunaldirektør Kim Herlev Jørgensen.
 
Den nye direktør ser frem til at vende tilbage til Nordsjælland:
”Jeg kender Fredensborg Kommune som en ambitiøs og strategisk ledet organisation, hvor der er stor fokus på udvikling og sikkerhed i driften. Jeg ser derfor frem til at vende tilbage efter fire lærerige år i en fantastisk dejlig og innovativ kommune som Assens, som både gør det godt på erhvervsområdet og arbejder benhårdt på at være en attraktiv bosætningskommune”, siger Thomas Barfoed.
 
Thomas Barfoed får ansvaret for tre centre med områderne borgerservice, digitalisering, byudvikling, miljø, erhverv, job og uddannelse. Han tiltræder den 1. september.
 
Thomas Barfoed er 57 år, bor i Espergærde og er oprindeligt uddannet bibliotekar.
Emneord: Thomas Barfod, Fredensborg Kommune, Assens Kommune, Kommunaldirektører
Fredensborg Kommune på DenOffentlige.dk Fredensborg Kommune
Aktivitet: Artikler: 43 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 10.05.19 Uddannelse
  Fredensborg Skole bliver årets læringscenter

  Fredag den 10. maj blev Fredensborg Skole i Fredensborg Kommune kåret som Årets Pædagogiske Læringscenter 2019. Det skete ved årsmøde for kommunernes læringscentre.

 • 15.05.19 Uddannelse
  Den dag eleverne fik noveller som sms

  - Det været motiverende for eleverne at tage udgangspunkt i noget så tæt på deres egen livsverden, som dagligdags sms'er jo er, fortæller Rikke Hyldahl Homann om sms-noveller i læringscentret og i danskundervisningen.

 • 12.04.18 Infrastruktur
  Assens bliver en hovedby på forkant

  Assens Kommune har netop fået tilsagn om, at Assens er med i Realdanias ”Hovedbyer på forkant”. Med godt 2 millioner til projektet ”Fremtidens Assens” skal der laves en udviklings- og helhedsplan for hele byen og skabes nyt liv i Assens’ bymidte gennem strategisk planlægning og nye tværgående samarbejder.

 • 16.03.18 Velfærd
  Ni borgmestre viser Løhde en vej frem: En borger - en plan

  Ni frikommune-borgmestre står sammen om et opråb til innovationsminister Sophie Løhde: Vi skal af med det nuværende kludetæppe af lovgivning, der spænder ben for kommunernes arbejde og komplicerer borgernes hverdag.

 • 16.11.17 Ledelse
  Innovationsminister iværksætter kulegravning af bureaukrati

  I 12 kommuner er der nu igangsat kulegravninger af bl.a. regler og dokumentationskrav på dagtilbuds- og ældreområdet. Kulegravningerne skal være med til at give medarbejderne mere tid til kerneopgaverne, siger ministre. Hent kommissorier her.