Djøf

Djøf

Gothersgade 133, 1123 København K

Telefon: 33959700 Website: https://www.djoef.dk/ E-mail:

Djøf er faglig organisation for 92.000 jurister og jurastuderende samt erhvervsøkonomiske og samfundsvidenskabelige kandidater og studerende.

Medlemmerne arbejder i det private og det offentlige i Danmark og udlandet.

Fælles for djøferne er deres centrale betydning for udviklingen og driften af såvel private virksomheder som offentlige organisationer. Djøferne løfter komplekse opgaver, der kræver analytiske evner og stor indsigt i nationale og internationale forhold. Djøfere varetager mange forskellige funktioner inden for ledelse, administration, økonomi, jura, kommunikation, HR, marketing, undervisning og forskning m.m.

Blogs

Artikler

 • Kommissionens anbefalinger skal leve på de offentlige arbejdspladser
  07.12.17 Ledelse

  I sidste uge afholdt ledelseskommissionen sit sidste følgegruppemøde. I den forbindelse har Djøf interviewet Sofie Løhde, Minister for offentlig innovation, om hendes forventninger til kommissionens arbejde.

 • Djøf: Store forventninger til nye ministre
  16.10.12 Politik

  Djøf ønsker de to nye ministre, erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen og skatteminister Holger K. Nielsen, velkommen. - Begge ministre har arbejdsfelter, som i høj grad optager Djøf, og Djøf ser frem til at samarbejde med ministrene om spørgsmål af fælles interesse, siger Lisa Herold Ferbing, formand for Djøf, og fortsætter:

 • Djøf: Ingen revolvermetoder i Vallensbæk
  27.09.12

  Borgmesteren i Vallensbæk Kommune retter alvorlige beskyldninger mod Djøf.

Navne

Pressemeddelelser

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Kontaktpersoner