Djøf

Djøf

Gothersgade 133, 1123 København K

Telefon: 33959700 Website: https://www.djoef.dk/ E-mail:

Djøf er faglig organisation for 92.000 jurister og jurastuderende samt erhvervsøkonomiske og samfundsvidenskabelige kandidater og studerende.

Medlemmerne arbejder i det private og det offentlige i Danmark og udlandet.

Fælles for djøferne er deres centrale betydning for udviklingen og driften af såvel private virksomheder som offentlige organisationer. Djøferne løfter komplekse opgaver, der kræver analytiske evner og stor indsigt i nationale og internationale forhold. Djøfere varetager mange forskellige funktioner inden for ledelse, administration, økonomi, jura, kommunikation, HR, marketing, undervisning og forskning m.m.

Blogs

Artikler

 • Djøfere: Sæt hastigheden ned, så der bliver tid til omtanke
  03.12.18 Politik

  Bogen Overmod og Afmagt er oplagt som udgangspunkt for en diskussion af, hvad det politiske livs hastighed kan føre med sig af problemer for udviklingen af velfærdsstaten.

 • Djøfcast: Er den offentlige sektor i moralsk forfald?
  05.11.18

  Hør debat mellem formand for Djøf Offentlig Sara Vergo, sociolog Morten Frederiksen og chefredaktør på Berlingske Mette Østergaard.

 • Djøfcast: For fire milliarder bureaukrati, tak
  30.10.18 Ledelse

  Journalist Bente Dalsbæk har formanden for Djøf offentlige chefer, Hanne Fugl Eskjær, i studiet til debat med chefredaktør Nick Allentoft. Hvem skal fjerne bøvl og bureaukrati i den offentlige sektor, og hvordan slår vi ’plejer’ ihjel?

 • Skandalesager tegner et skævt billede af det offentlige
  21.10.18 Politik

  Det er tankevækkende, at hver gang en sag opstår, er det politiske svar flere ressourcer til at styrke området - når vi samtidig dagligt kan høre en udtalt ringeagt for enhver form for bureaukrati og administration.

 • Kommissionens anbefalinger skal leve på de offentlige arbejdspladser
  07.12.17 Ledelse

  I sidste uge afholdt ledelseskommissionen sit sidste følgegruppemøde. I den forbindelse har Djøf interviewet Sofie Løhde, Minister for offentlig innovation, om hendes forventninger til kommissionens arbejde.

 • Djøf: Store forventninger til nye ministre
  16.10.12 Politik

  Djøf ønsker de to nye ministre, erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen og skatteminister Holger K. Nielsen, velkommen. - Begge ministre har arbejdsfelter, som i høj grad optager Djøf, og Djøf ser frem til at samarbejde med ministrene om spørgsmål af fælles interesse, siger Lisa Herold Ferbing, formand for Djøf, og fortsætter:

 • Djøf: Ingen revolvermetoder i Vallensbæk
  27.09.12

  Borgmesteren i Vallensbæk Kommune retter alvorlige beskyldninger mod Djøf.

Navne

Pressemeddelelser

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner