DLA Piper

DLA Piper

Rådhuspladsen 4, 1550 København V

Telefon: 33 34 00 00 Website: https://www.dlapiper.com/ E-mail:

 
DLA Piper er et globalt advokatfirma med kontorer i mere end 40 lande i Nord- og Sydamerika, Europa, Mellemøsten, Afrika, Asien og Stillehavsområdet, og vi kan således dække vores klienters behov for juridisk rådgivning i hele verden.
 
Som førende globale erhvervsadvokater er vores mål at levere kvalitet og skabe værdi for vores klienter.
 
Det gør vi ved at levere praktiske og innovative juridiske løsninger, som sætter vores klienter i stand til at opnå de resultater, de ønsker. Vi leverer ensartede ydelser af samme høje kvalitet på tværs af vores fag- og brancheområder i alle de sager, vi påtager os.
 
Vores klienter spænder fra multinationale virksomheder på Global 1000- og Fortune 500-listerne til nystartede virksomheder, der udvikler brancheførende teknologier. Blandt vores klienter er over halvdelen af virksomhederne på Fortune 250-listen og næsten halvdelen af virksomhederne i FTSE 350-indekset eller disses datterselskaber. Vi yder desuden rådgivning til regeringer og den offentlige sektor.

Artikler

  • Strejke og lockout – hvad med de offentlige kontrakter?
    09.03.18 Velfærd

    Det har også effekt på offentlige kontrakter og samarbejder, når der i disse dage varsles omfattende strejker og lockouts hos staten, regionerne og kommunerne. Leverandører og kunder gør klogt i at forberede sig på konflikt, skriver DLA Piper.

TILMELD NYHEDSBREV