Edelsminde bed and breakfast

Sponsoreret indhold

Kom landet og oplev Haslev bed and breakfast. Her har vi værelser til alle rejsende, der ligger vores vej forbi. Vi har både enkeltværelser og værelser til flere personer. Alle værelser er indrettet individuelt, og har hvert sit personlige præg. Så er du mere til luksus end bare et almindeligt standard værelse, så har vi værelset til dig. Er du en hel familie, så har vi også et familieværelse, hvor der er plads til 4 personer. Vi har massere og plads, så hvis du står og gerne vil samle familien, så har vi pladsen til jer på Haslev bed and breakfast. Er i træt af byluft, så samle kollegerne på landet og hold jeres møde i vores konferencelokaler. Vi kan vi tilbyde hjemmebagte boller med marmelade, ost, frisk frugt, juice og kaffe. Så kom og lad naturen give jer et frisk pust til daglige agenda og slip de kreative tanker løs. På landet er der højt til loftet, så lad jer ikke begrænse. 

Morgenmad og dejlig natur omgivelser

På Haslev bed and breakfast tilbyder vi morgenmad, som består af hjemmebagte boller med marmelade, ost og dertil serveres kaffe og juice til. Du kan nyde din morgentallerken lige, hvor du har lyst. Det kan være på værelset, ude i køkkenet sammen med andre logierne, eller ude i haven, hvis vejret er dejligt og til det. 

Haslev bed and breakfast ligger lige op til Gisselfeld Park. 

Nyd et hyggeligt ophold på landet 

Vores Haslev bed and breakfast ligger placeret lige et område fyldt med naturskønne omgivelser. Gå på opdagelse i Gisselfeld Park, der er en af Nordeuropas smukkeste af sin slags. Haven er blevet anlagt tilbage i 1800 tallet, og har siden tilpasset sig tiden trend inden for havearkitetetur. Så gå en tur og fordyb dig i naturen og nyd roen og de smukke omgivelser. 

Gå på opdagelse i de nærliggende byer

Haslev bed and breakfast ligger 45 minutter væk fra hovedstaden i bil. Så tag bilen og oplev, hvad landet har at byde på. Tag familien med forlystelsespark og ha en sjov dag sammen. Eller udfordrer jer selv og hinanden på Camp Adventure, der er Danmarks største udendørs klatrepark. Derudover er der Skovtårnet, der er 46 meter højt. Nyd udsigten ud over trætoppene og den sjællandske landskab. Skal i ud og spise kan i besøgende nogle af de nærliggende restauranter. Prøv blandt andet Rønnede Kro, der blev anlagt helt tilbage til 1800 tallet. Her serveres klassisk dansk mad, i historiske og flotte lokaler. Rønnede Kro ligger lige ud til landevejen og har gennemgået en større renovering. Her gik man op i at bevarer stilen fra 1800 tallet. Eller prøv Restaurant Villa Galina, der ligger i naturskønne omgivelser. Så pak bilen og tag ture og gå på opdagelse på landet. Lad dig inspirere af naturen og fordyb dig i stilheden. Eller opdag alle de mange muligheder, landet kan tilbyde. Vi garantere et hyggeligt ophold på landet, og landet også har lige så meget  at byde på, som storbyen.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer