Eksamenskørsel nu mulig for alle ungdomsuddannelser

Nu kan alle unge, der afslutter en ungdomsuddannelse, fejre det med en eksamenskørsel.

Hidtil har det kun været muligt for unge, der har taget studentereksamen, at fejre dette med en såkaldt studenterkørsel. Det laves der nu om på, så alle unge, der afslutter en ungdomsuddannelse, kan arrangere eksamenskørsel.
 
Transport- og Bygningsminister Hans Christian Schmidt udtaler: 
 
- Jeg synes, at studenterkørsel er en festlig, dansk tradition, som endnu flere unge skal have mulighed for at deltage i. 
 
 
- Jeg har derfor besluttet at åbne op med nye og mere lempelige regler om eksamenskørsel, så alle unge, der afslutter en ungdomsuddannelse af minimum 2 års varighed, kan fejre deres eksamen med en eksamenskørsel. 
 
- De nye regler kommer til at træde i kraft fra den 1. juni i år, og det betyder, at de mange unge, der afslutter deres ungdomsuddannelse her til sommer, også kommer til at kunne køre studenterkørsel. Så er der blot tilbage at sige: held og lykke ved eksamensbordet!
Emneord: Studenterkørsel, Trafikministeren, Ungdomsuddannelser, Eksamen
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1828 | Events: 7 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også