En socialrådgivers bekendelser v. Mette Blomqvist Valentin

En socialrådgivers bekendelser v. Mette Blomqvist Valentin

Assensvej 104, 5600 Faaborg

Telefon: 22919661 Website: https://ensocialrdgiversbekendelser.wordpress.com/ E-mail:

Jeg har en baggrund som socialrådgiver, coach og personlig støtte, med mere end 20 års erfaring med socialt arbejde i bagagen, samt indsigt og viden fra livet indtil nu.

Tidl. medlem af HB i Dansk Socialrådgiverforening.

Tidligere Regionsrådsmedlem i Region Syddanmark & Medlem af Danske Regioners Social & Psykiatriudvalg. (2010-2014). 

Mere end 20 års erfaring. Socialrådgiver, BA i Socialt arbejde, Diplom i offentlig Ledelse, Diplom i Kommunikation og coaching, samt bl.a efteruddannelser indenfor konfliktmægling og voksenpædagogik.

Jeg har også et langt og aktivt frivilligt, politisk og fagligt engagement med mig og ikke mindst mange års erfaring med såvel det praktiske arbejde i felten med langtidsledige, udsatte, sårbare familier og mennesker som er ramt af sygdom, handicap, krise eller sorg –  og bag skriveborde, som på det administrative, fagpolitiske og partipolitiske niveau.
 

Blogs

 • Kommune vil ændre aftale med tilbagevirkende kraft: Ung kvindes fremtid er truet
  09.12.18 Social

  Ung angstramt pige fik for halvandet år siden bevilget en tre-årig uddannelse. Nu er hun halvvejs og med topkarakterer, men kommunen vil trække sit tilsagn. Odense bryder igen den sociale kontrakt.

 • Pas nu på Michael, Esbjerg - Lyt til ham
  30.10.18 Social

  Det er netop blevet meddelt Michael at anbringelsen er ”brudt sammen” hvilket betyder, at han ikke må blive på opholdsstedet længere. Forvaltningen er i færd med at finde ud af hvor Michael nu skal placeres. Han er blevet “tilbudt” mulighed for "egen lejlighed" i Opholdsstedets regi, men det ønsker han på ingen måde. Michael vil stadigvæk allerhelst hjem til sin familie.

 • Besked i min indbakke: Hjælp! Mit opholdssted ødelægger mig
  20.10.18 Social

  Pigens udvikling og trivsel er aktuelt bragt i så stor fare, at det skal påtales meget kraftigt at Opholdsstedet ved at opretholde deres postulat om at hun er velanbragt på stedet, pådrager sig direkte ansvar for resultatet.

 • Retsikkerhedskonference påviser at retssikkerheden sejler
  23.09.18 Social

  Såvel forældre som børn oplever et fravær af indsatser og egentlig hjælp, forebyggelse og indsatser som skal afhjælpe evt problemer nedprioriteres kraftigt. I bekymrende mange sager tilsidesættes de spilleregler og den lovgivning, som er sat i verden for at sikre at systemets formål også bliver til det outcome som opleves i praksis af de berørte børn og forældre.

TILMELD NYHEDSBREV