En socialrådgivers bekendelser v. Mette Blomqvist Valentin

En socialrådgivers bekendelser v. Mette Blomqvist Valentin

Assensvej 104, 5600 Faaborg

Telefon: 22919661 Website: https://ensocialrdgiversbekendelser.wordpress.com/ E-mail:

Jeg har en baggrund som socialrådgiver, coach og personlig støtte, med mere end 20 års erfaring med socialt arbejde i bagagen, samt indsigt og viden fra livet indtil nu.

Tidl. medlem af HB i Dansk Socialrådgiverforening.

Tidligere Regionsrådsmedlem i Region Syddanmark & Medlem af Danske Regioners Social & Psykiatriudvalg. (2010-2014). 

Mere end 20 års erfaring. Socialrådgiver, BA i Socialt arbejde, Diplom i offentlig Ledelse, Diplom i Kommunikation og coaching, samt bl.a efteruddannelser indenfor konfliktmægling og voksenpædagogik.

Jeg har også et langt og aktivt frivilligt, politisk og fagligt engagement med mig og ikke mindst mange års erfaring med såvel det praktiske arbejde i felten med langtidsledige, udsatte, sårbare familier og mennesker som er ramt af sygdom, handicap, krise eller sorg –  og bag skriveborde, som på det administrative, fagpolitiske og partipolitiske niveau.
 

Blogs

 • Retssikkerheden er væk
  14.09.18 Social

  Konference påviser at børn og forældre er retsløse i anbringelsessystemet

 • Det offentlige behandler borgerne brutalt
  11.09.18 Social

  Den er helt galt med velfærdssystemet og der sker for lidt for at rette op på det. Selvom der er kommet lidt større fokus på socialkrisen fra nogle modige og uafhængige politikere og journalister er der stadig alt for meget snak og alt for lidt handling, skriver Mette Blomqvist Valentin.

 • Når indgreb bliver til overgreb
  08.09.18 Social

  Pædagoger, lærere og naboer kan både misforstå og blive bekymrede over at se symptomerne på den manglende rette indsats – og i en god mening, indsende underretninger om hvad DE mener og tror der er galt, i familien.

 • Jeg anklager kafka-systemet: Børn bliver anbragt på forkert grundlag
  04.09.18 Social

  Anbragte børn og unge, deres forældre og de plejefamilier/ institutioner som kommer ind i deres liv, fortæller næsten fuldstændigt samstemmende om et uhyggligt kafkask system, som oftere knuser end hjælper, både børn, unge, forældre og andre i og omkring anbringelsen.

 • Socialrådgiver og debattør: Giv os autorisation, så I kan stille os til ansvar
  04.09.18 Social

  Mange steder er op til 50 % af sagsbehandlerne ikke uddannede socialrådgivere, og op mod 40% af resten er nyuddannede. Der er brug for at indføre autorisation hvis vi socialrådgivere skal bevare vores faglige integritet, legimitet og styrke, skriver Mette Blomqvist Valentin i socialdebatten.

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene: