Erhvervsdirektør fyret i arbejdsmiljø-sag

Sag i Kalundborgegnens Erhvervsråd har nu ført til fyring af erhvervsdirektøren. Formanden meddeler samtidig, at han ikke genopstiller.

Erhvervsdirektør Poul Jensen er fyret fra sit job på Kalundborgegnens Erhvervsråd, og formanden Ole Lauritzen har besluttet, at han ikke genopstiller på generalforsamlingen i 2017.

Det blev udgangen på et ekstraordinær møde i bestyrelsen mandag, hvor rapporten fra konsulentfirmaet Crecea var dagsordenen.


Bestyrelsen sender samtidig en undskyldning til de medarbejdere, som er blevet påvirket af det dårlige arbejdsmiljø, og den påtager sig det fulde ansvar.

Ifølge pressemeddelelsen fra bestyrelsen, så betragtes sagen som en personalesag, og derfor vil bestyrelsen ikke formidle eller kommentere detaljer i undersøgelsen men alene forholde sig til de konsekvenser, som bestyrelsen har truffet på baggrund af rapporten. 
Det er en enig bestyrelse, som står bag fyringen af Poul Jensen, som er fritstillet med øjeblikkelig virkning fra alle forpligtelserne i Kalundborgegnens Erhvervsråd.

Ole Lauritzen meddeler samtidig, at han ikke ønsker at genopstille som formand på generalforsamlingen i 2017, fordi denne sag, som han udtrykker det, ganske enkelt har trukket så meget på hans og erhvervsrådets konto for goodwill. Han ønsker derfor ikke , det kommer til at påvirke fremtidens erhvervsudvikling af Kalundborg.

- Der skal nye kræfter til, siger han.

Stillingen som ny erhvervsdirektør vil snarest blive slået op, og indtil en ny erhvervsdirektør er fundet er Laila Bregner Carlsen konstitueret i jobbet.

Emneord: Erhvervsråd, Kalundborgegnens Erhvervsråd, Ole Lauritzen, Poul Jensen, Laila Bregner Carlsen
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1828 | Events: 7 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også