Jørgen Bjelskou siger farvel til Grundfos og goddag til nyt direktørjob i Favrskov

Favrskov: Ny direktør for Teknik og Kultur

Favrskov Kommune får ny direktør for Teknik og Kultur fra 1. august 2015. Han er hentet i Grundfos.

Favrskov Kommune har udpeget Jørgen Bjelskou som ny direktør for Teknik og Kultur fra 1. august 2015. Jørgen Bjelskou kommer fra en stilling som Public affairs-direktør i Grundfos.
 
Borgmester Nils Borring (A), Favrskov Kommune, glæder sig over den store interesse for stillingen som direktør for Teknik og Kultur og de mange meget kvalificerede ansøgere. 
                         Flere navnenoter her
- Med Jørgen Bjelskou får vi en direktør, som har stor erfaring med politisk betjening fra sin tid som kontorchef i Miljøministeriet og udvalgssekretær i Folketinget. Hertil kommer en betydelig erfaring med politisk interessevaretagelse og samarbejde med mange forskellige interessenter fra sit nuværende job som direktør ved Grundfos. De erfaringer tror jeg vi kan drage stor nytte af i den fortsatte udvikling af Favrskov Kommune, siger borgmester Nils Borring.
 
Favrskov Kommunes kommunaldirektør Jan Kallestrup ser frem til det fremtidige samarbejde med Jørgen Bjelskou.
 
- Jeg er overbevist om, at Jørgen Bjelskou med sin helhedsorienterede og tværgående tilgang til opgaveløsningen er den rette til at stå i spidsen for at udvikle teknik- og kulturområderne i Favrskov. Jeg hæfter mig endvidere ved, at Jørgen Bjelskou lægger stor vægt på at indgå i et tæt og forpligtende samarbejde med såvel borgere som virksomheder. Det er en tilgang, som passer rigtig godt med Favrskov Kommunes tænkning, siger Jan Kallestrup 
 
Jørgen Bjelskou glæder sig til at blive en del af det hold, der fremover skal stå i spidsen for driften og udviklingen af Favrskov Kommune.
 
- Favrskov er en meget veldrevet kommune, og med placeringen i det østjyske vækstområde er der nogle unikke udviklingsmuligheder. Det glæder jeg mig til at bidrage til og være en del af. Jeg glæder mig naturligvis også meget til i samarbejde med ledere og medarbejdere at tage fat på de mange spændende opgaver og udfordringer i Teknik og Kultur, udtaler Jørgen Bjelskou 
 
Jørgen Bjelskou peger endvidere på, at Favrskov Kommunes vision om at være en åben kommune, er et særdels godt udgangspunkt for at skabe et bredt og meningsfuldt samarbejde mellem kommune, borgere og virksomheder. 
 
Blå bog
Jørgen Bjelskou er uddannet cand. scient. pol. fra Københavns Universitet i 1998. Hans karriere omfatter følgende ansættelsesforhold:
 
2011 - nu:     Direktør for Public Affairs, Grundfos
2007 - 2011: Kontorchef, Miljøministeriet
2004 - 2006: Udvalgssekretær for Miljø- og Planlægningsudvalget, Folketinget
2003 - 2004: Fuldmægtig og assisterende ministersekretær i ledelsessekretariatet, Miljøministeriet
2001 - 2003: Souschef i Energistyrelsens klimaenhed, Miljøministeriet
1998 - 2000: Fuldmægtig i Energistyrelsens forskningsenhed, Miljøministeriet
 
Jørgen Bjelskou er 45 år og bor med sin kone og tre børn i Højbjerg.
Emneord: Favrskov Kommune, Jørgen Bjelskou
Favrskov Kommune på DenOffentlige.dk Favrskov Kommune
Aktivitet: Artikler: 14 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også