Finansiering af videoproduktion

Har du hørt dig selv eller andre medarbejdere på din arbejdsplads sige “vi burde lave flere videoer”? Eller måske kører tanken i baghovedet om, at det ville være godt at komme med på video-vognen, for alle taler om, hvor effektivt videomarkedsføring er.

Sponsoreret indhold

Der kan være langt fra tanke til handling, når det kommer til videoproduktion. Det er nemmere at forholde sig til en god, gammeldags tekst, men professionel videoproduktion kræver både tekniske evner og tilrettelæggelse.

Få professionel hjælp til videoproduktion

Hvis det virker som en uoverskuelig og tidskrævende proces at få produceret gode videoer, kan I med fordel bruge et professionelt firma til at hjælpe jer på vej. Videoproduktion København er et eksempel på et sådant firma, som i et prisvenligt leje hjælper med hele processen lige fra idéudvikling til I står med det færdige resultat. Med professionelt syn for sagen får I få hjælp til at producere skarpe videoer til sociale medier, hjemmesider, tv eller events.

Det kan være et klogt træk at alliere sig med virksomheder, der kan deres videokram, for der er ikke noget værre end en video af halvdårlig kvalitet, og hvor man måske sidder tilbage med følelsen af, at budskabet kunne være formidlet skarpere. 

Levende budskaber giver flere kunder

Videomarkedsføring er kommet for at blive – og med god grund. Vidste du fx, at vi husker ca. 20% af, hvad vi læser og 80% af, hvad vi ser? Med en velproduceret video kan I derfor plante budskaber solidt i jeres kunders bevidsthed. En kort video på 2-3 minutter kan desuden formidle lige så meget information som end en tekst, der ville tage over dobbelt så lang tid at læse.

I en video kan man også justere på mange flere parametre end i en tekst – fx kan I med en afslappet og konverserende stil tale direkte til kunderne og skabe et tillidsforhold, der kan være svært at opnå gennem ord. 

Videomarkedsføring er muligt uden store budgetter

Selvom der findes prisvenlige løsninger på professionel videoproduktion, kommer man ikke udenom, at kvalitet koster. Hvis jeres markedsføringsbudget ikke er af den helt store slags, skal I dog ikke skyde en hvid pind efter at få professionel hjælp til videoer. At tegne en online kredit er fx en fornuftig og fleksibel lånemulighed, der kan hjælpe med at finansiere udgifterne til videomarkedsføring.

Pengene vil være godt givet ud. Statistik viser, at videoindhold er aktivt og forbliver i nyhedsfeedet på sociale medier i længere tid end opslag med ren tekst. Videoer har altså en lang holdbarhed, og ved videoer er der desuden 10 gange større sandsynlighed for, at potentielle kunder interagerer med jeres indhold ved at kommentere, synes godt om og dele indholdet.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer