Finanslov 2019: Følg regeringens præsentation direkte her

Følg regeringens præsentation af finanslovsforlag for 2019 live på video her.

Finansminister Kristian Jensen præsenterer torsdag den 30. august regeringens forslag til finanslov for 2019. 

Det sker i Rentekammeret i Finansministeriet klokken 11.00.  

LINKET VIRKER IKKE MERE. LÆS I STEDET MERE OM FINANSLOVEN HER


 

Emneord: Finanslov 2019, 300818
Finansministeriet på DenOffentlige.dk Finansministeriet
Aktivitet: Artikler: 101 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE
Kommentarer
 • 30.08.18 Michael Bodi Lumby
  Fjernelse af gensidigt forsørgerpligt og regn nu der hele med ind i regne arket

  Koster ikke meget de skal blot være ærlige og tage alle effekter med....se her..  Ved ikke modregning af ftp ( gensidigt forsørgerpligt )

   De dynamiske effekter er som minimum følgende.

  1. I gennemsnit skat retur 50 % af det nu ekstra udbetalte idet det er skat af de sidst tjente kr.

  2. Moms 25 % retur på alle nu mulige køb af ydelser / varer m.m. f.eks. medicin, bedre mad og lign.

  3. Afgifter ekstra i statskasse ved køb af ekstra brændstof, biler og øvrige med afgifter ud over moms

  4. Ægtefælde/samboer der nu arbejder ekstra fordi det nu kan betale sig og ikke modregnes bidrager dels med ekstra skatteindtægter og løser en del af manglen på arbejdskraft.

  5. Højere sundhed idet det ekstra rådigheds beløb i familierne gavne især råd til tandpleje og for nogle køb af den nødvendige medicin

  6. Familier med børn får generelt mulighed for at. Udvikle bedre nye borgere til samfundet der bliver en gevinst og ikke modsat.

  7. Modvirker flere og flere enlige forsørgere, hvor hver enkelt der kan blive i forholdet fordi det så igen bedst kan betale sig at leve samnen både af kærlighed og økonomi.

  Samfundet sparer boligtilskud og varmetilskud til enlige forsørge.

  8. Endvidere vil det ekstra råderum skaffe flere ordinære job indenfor service ydelser som det nu igen er muligt at tilvælge, en del ekstra skatte indtægter fra flere løn og virksomheds skatte indbetalinger

  9.Vurdering er der ialt er så mange dynamiske effekter minimum i samne størelses orden som ved skattelettelser og formodentligt flere.

  Og det til gavn for de laveste indtægter op til over middelklassen.

  Hvad venter de politiske partier inden på Kristiansborg på...

  Del og skriv nu under stop gensidigt forsørgerpligt.

  https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-01326

 • 30.08.18 Agnethe
  Børn

  Vi mangler penge på finansloven til opprioritering af folkeskolerne, og så skal Riisager ikke kun rose privatskolerne, det er en tung sten i skoen for folkeskolerne, meget meget uintelligent, for ellers har hun været en god minister, men det her er under lavmålet.
  Der skal gøres meget mere for folkeskolerne, og ikke betales til privatskoler for kun udlændinge, de penge skal gå til folkeskolerne, de skal op på samme niveau som privatskolerne.!!!
  Og alle børn er blevet nedprioriteret, lige fra børnehaver til skoler, det skal der gøres noget ved, der skal være en minimumsgrænse for hvor mange vokse der skal være pr. Barn.
  Løkke kan selv betale for cykelløb, og de o,7 procent af BNP, der går til udlandsbistand, der må vi vel regne alle de milliarder med vi bruger på dem der er kommet over grænsen.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 27.01.21 Politik
  Danmark skal lede ny global IEA-kommission for social retfærdig grøn energiomstilling

  Klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen er udnævnt som formand for Det Internationale Energiagenturs nye globale energikommission. Statsminister Mette Frederiksen er protektor for kommissionen, der skal være med til at sikre en social retfærdig omstilling til ren energi i verden.

 • 26.01.21 Politik
  Ny politisk aftale om social kontrol

  Regeringen, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Alternativet udmønter 40 millioner kroner afsat på finansloven til indsats mod social kontrol i etniske minoritetsmiljøer. Pengene skal blandt andet gå til etablering af nye exit-boliger til personer, der bryder med deres familie som følge af social kontrol.

 • 22.01.21 Politik
  Danmark får ledende rolle frem mod FN`s topmøde om energi

  Danmark har fået en helt central rolle ved FNs generalforsamling til september. For første gang i 40 år har et FN-topmøde ’energi’ som hovedtema, og Danmark er blevet valgt som ’Global Theme Champion’ for netop energiområdet, når stats- og regeringsledere samles til et topmøde i New York om verdensmål 7 – bæredygtig energi til alle.

 • 15.01.21 Politik
  Skatteministeren skærper indsatsen mod organiseret svindel

  Skatteminister Morten Bødskov har netop fremsat et lovforslag, der skal give Skattestyrelsen stærkere værktøjer til at bekæmpe organiseret svindel.

 • 30.08.18 Bæredygtighed
  ’Kør Rent’ Tour skal få danskerne til at skifte til elbil

  Flere elbiler giver mindre CO2, og derfor lancerer GREAT nu kampagnen ”Kør Rent”. Seks steder i landet får borgere mulighed for at prøve en elbil og høre mere om, hvordan man kan skifte til elbil og være med til at reducere luftforureningen.