Finanslov 2019: Følg regeringens præsentation direkte her

Følg regeringens præsentation af finanslovsforlag for 2019 live på video her.

Finansminister Kristian Jensen præsenterer torsdag den 30. august regeringens forslag til finanslov for 2019. 

Det sker i Rentekammeret i Finansministeriet klokken 11.00.  

LINKET VIRKER IKKE MERE. LÆS I STEDET MERE OM FINANSLOVEN HER


 

Emneord: Finanslov 2019, 300818
Finansministeriet på DenOffentlige.dk Finansministeriet
Aktivitet: Artikler: 101 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE
Kommentarer
 • 30.08.18 Michael Bodi Lumby
  Fjernelse af gensidigt forsørgerpligt og regn nu der hele med ind i regne arket

  Koster ikke meget de skal blot være ærlige og tage alle effekter med....se her..  Ved ikke modregning af ftp ( gensidigt forsørgerpligt )

   De dynamiske effekter er som minimum følgende.

  1. I gennemsnit skat retur 50 % af det nu ekstra udbetalte idet det er skat af de sidst tjente kr.

  2. Moms 25 % retur på alle nu mulige køb af ydelser / varer m.m. f.eks. medicin, bedre mad og lign.

  3. Afgifter ekstra i statskasse ved køb af ekstra brændstof, biler og øvrige med afgifter ud over moms

  4. Ægtefælde/samboer der nu arbejder ekstra fordi det nu kan betale sig og ikke modregnes bidrager dels med ekstra skatteindtægter og løser en del af manglen på arbejdskraft.

  5. Højere sundhed idet det ekstra rådigheds beløb i familierne gavne især råd til tandpleje og for nogle køb af den nødvendige medicin

  6. Familier med børn får generelt mulighed for at. Udvikle bedre nye borgere til samfundet der bliver en gevinst og ikke modsat.

  7. Modvirker flere og flere enlige forsørgere, hvor hver enkelt der kan blive i forholdet fordi det så igen bedst kan betale sig at leve samnen både af kærlighed og økonomi.

  Samfundet sparer boligtilskud og varmetilskud til enlige forsørge.

  8. Endvidere vil det ekstra råderum skaffe flere ordinære job indenfor service ydelser som det nu igen er muligt at tilvælge, en del ekstra skatte indtægter fra flere løn og virksomheds skatte indbetalinger

  9.Vurdering er der ialt er så mange dynamiske effekter minimum i samne størelses orden som ved skattelettelser og formodentligt flere.

  Og det til gavn for de laveste indtægter op til over middelklassen.

  Hvad venter de politiske partier inden på Kristiansborg på...

  Del og skriv nu under stop gensidigt forsørgerpligt.

  https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-01326

 • 30.08.18 Agnethe
  Børn

  Vi mangler penge på finansloven til opprioritering af folkeskolerne, og så skal Riisager ikke kun rose privatskolerne, det er en tung sten i skoen for folkeskolerne, meget meget uintelligent, for ellers har hun været en god minister, men det her er under lavmålet.
  Der skal gøres meget mere for folkeskolerne, og ikke betales til privatskoler for kun udlændinge, de penge skal gå til folkeskolerne, de skal op på samme niveau som privatskolerne.!!!
  Og alle børn er blevet nedprioriteret, lige fra børnehaver til skoler, det skal der gøres noget ved, der skal være en minimumsgrænse for hvor mange vokse der skal være pr. Barn.
  Løkke kan selv betale for cykelløb, og de o,7 procent af BNP, der går til udlandsbistand, der må vi vel regne alle de milliarder med vi bruger på dem der er kommet over grænsen.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Politik
  Her er de nye rejsevejledninger

  Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt rejsevejledningerne for EU og Schengenlandene på baggrund af de seneste smittetal fra Statens Serum Institut. Nedenfor er et overblik over, hvad der er gældende fra lørdag den 26. juni kl. 16.

 • 18.06.21 Politik
  Ny politisk aftale: 850 millioner til udvikling af grønne brændstoffer

  CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

 • 15.06.21 Politik
  Regeringen sender 45 mio. kr. til det nordlige Syrien

  Som et led i arbejdet i Task Force Evakuering giver Danmark et humanitært bidrag på 45 mio. kr. til det nordlige Syrien.

 • 15.06.21 Politik
  Nyt fra Veganerpartiet: Vælger ny ledelse

  I weekenden afholdte Veganerpartiet landsmøde i Nyborg. Her blev den nye landsledelse valgt, og processen om at finde ny frontfigur for partiet sat i gang.

 • 30.08.18 Bæredygtighed
  ’Kør Rent’ Tour skal få danskerne til at skifte til elbil

  Flere elbiler giver mindre CO2, og derfor lancerer GREAT nu kampagnen ”Kør Rent”. Seks steder i landet får borgere mulighed for at prøve en elbil og høre mere om, hvordan man kan skifte til elbil og være med til at reducere luftforureningen.