Jeanett Fleron

Jeanett Fleron

Nørregade 7B, 1165 København K

Telefon: 5370 8014 Website: www.praksiskompagniet.dk E-mail:

Jeanett Fleron, sociolog og ejer af Praksiskompagniet, blogger om krydspresset mellem vanetænkning, holdninger og handlemønstre. Hun skaber kritiske spejlbilleder af velfærdssamfundet, og forstyrrer "mentale berlinmure" opstået som en bivirkning af dets organisering. Jeanett behandler spændingsfelter inden for alt fra ledelse, organisation, psykiatri, handicap og sundhed til arbejdsliv, uddannelse, børn og familier.

Holdninger, meninger og synspunkter publiceret på bloggen er alene et udtryk for Jeanett´s egne personlige holdninger. 

Jeanett er bestyrelsesmedlem i FORSA og i Bedre Psykiatri, lokalafd. Holbæk/Odsherred, medudvikler af Praksiscenter.dk, et vidensbaseret netværk og arbejder i Djøf´s frivillige netværk, for at skabe job og vækst i SME'er. 

Læs DenOffentlige.dks artikel om Jeanett Fleron

Blogs

 • Offentlige ledere - Innovationens frontløbere?
  21.01.14 Ledelse

  I den virkelige verden har ledere, som gladeligt advokerer for innovation udadtil, gevaldig svært ved at få det til at lykkes indadtil. Der er ofte ikke plads til nye initiativer og nytænkning i en driftsorienteret hverdagspraksis. Saft og kraft drukner i bureaukrati. Men sådan behøver det ikke at være.

 • Offentlige kommunale chefer går foran med Silonedbrydning A/S
  25.10.13 Ledelse

  Med ordene: ”Vi kom som fattigdomsinspektører og går herfra, som lighedsambassadører” satte formand Ole Pass et historisk punktum for Foreningen af social, -sundheds og arbejdsmarkedschefernes årsmøde og 100 års jubilæum i København.

 • Socialøkonomisk dating - de nye udsatte eller de udsattes hjælpere?
  21.10.13 Velfærd

  Inden tusindvis af veluddannede mennesker - de såkaldte djøf´ere - slår rod som kontanthjælpsmodtagere bør vi tænke nyt. Lad os skabe dating mellem socialøkonomiske virksomheder, der har brug for djøf´ernes kompetencer, og unge nyuddannede mennesker.

 • Lad os tage et opgør med djøficeringen!
  11.10.13 Ledelse

  Forklædt som en djøf’er, oplevede jeg, foragten og modviljen mod mig. Jeg var pludselig en af dem - "en djøf'er" - udsat for voksne menneskers stigmatisering. Inden for sociologien omtaler vi det "labeling". Stemplet, som et kvæg. Klask. "En djøf'er"! Lad os nu gøre op med den fordummende tale om djøficering og i stedet tale om, hvordan god uddannelse og faglige kompetencer bruges værdiskabende.

 • Når jobcentre leger med legoklodser
  17.09.13 Velfærd

  Jeg drømmer om at kunne sige de magiske ord: Mission Complete! Men sygedagpengeområdet er komplekst. Offentlige og private aktører må omfavne kompleksiteten for at kunne opbygge kvalitet og overskud på bundlinjen. De må lade sig inspirere af hinanden. Og se hinanden som legekammerater, ikke legoklodser.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner