Genbrugsstation holder døgnåbent for erhvervsaffald

Bedre service til virksomhederne. Det er målet med at udvide forsøgsordningen på genbrugspladsen Gejlhavegård i Kolding, hvor der fremover er døgnåbent for virksomheder, der afleverer erhvervsaffald.

Sidste år besluttede det daværende Teknik- og Boligudvalg at udvide åbningstiden på genbrugspladsen Gejlhavegård som en forsøgsordning med 12 timers ekstra åbningstid tre dage om ugen. Forsøgsordningen er forløbet positivt og Teknikudvalget har derfor valgt at udvide forsøgsordningen med døgnåbent hele ugen for at øge servicen yderligere. Den nye forsøgsordning løber frem til den 1. april 2015.

'Det skal være nemt for virksomhederne at komme af med deres affald, og det sikrer vi blandt andet ved at holde døgnåbent. Det er nemlig ikke alle virksomheder, der kan nå at komme på genbrugspladsen indenfor den almindelige åbningstid. Inden forsøget udløber næste år, vil vi vurdere, om der er grundlag for at gøre ordningen permanent, ' siger affaldskonsulent Helle Nielsen, By- og Udviklingsforvaltningen.

Kun for erhvervskunder

Det er kun virksomheder, der får adgang til genbrugspladsen udenfor den almindelige åbningstid, og de har kun adgang med et gyldigt vejekort. Vejekortet bruges til at registrere den afleverede mængde. Virksomhederne skal betale for den mængde affald, de afleverer på genbrugspladsen.

 

Emneord: Erhvervsaffald, Døgnåbent, Genbrugsplads, Genbrugsstation, Kolding Kommune
Kolding Kommune på DenOffentlige.dk Kolding Kommune
Aktivitet: Artikler: 108 | Events: 1 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også