Giv en gave der får adrenalinen til at pumpe

De bedste gaver er dem, der er nøje udvalgt til modtageren. Det kan være svært at finde den rette gave, særligt hvis modtageren ikke ønsker sig noget.

Sponsoreret indhold

Hvis du ønsker at give en anderledes gave, som med garanti vil falde i god jord, og som ovenikøbet giver modtageren af gaven en oplevelse uden lige, så får du herunder et forslag til den perfekte gave til ham eller hende, der elsker at mærke adrenalinen i kroppen.

Giv uforglemmelige minder i gave

De bedste gaver er dem der varer evigt, men langt de fleste materielle former for gaver har en udløbsdato. En oplevelse derimod er en gave, som modtageren kan tænke tilbage, selv når oplevelsen er overstået. Ved at give en oplevelsesgave, giver du samtidig modtageren et uforglemmeligt minde, som modtageren kan huske tilbage på i mange år ud i fremtiden. 

De eventyrlystne er oftest de sværeste at give gaver til, måske står penge altid øverst på ønskelisten, fordi de altid sparer op til den næste oplevelse eller det næste eventyr. Hvis du gerne vil give den eventyrlystne en gave, som med garanti falder i god jord, hvorfor så ikke give den ultimative oplevelse. Hvis du skal give en gave til ham eller hende, der godt kan lide at mærke adrenalinen pumpe i kroppen, så får du her et forslag til, hvad den perfekte gave kunne være: Bridgewalking

Bridgewalking er den ideelle gave til ham eller hende, som godt kan lide oplevelser ud over det sædvanlige. Ved at give Bridgewalking i gaven giver du en sjælden gave, da Bridgewalking kun er muligt 4 steder i verden, og heldigvis er et af disse 4 steder i Danmark.

Hvis du skal give en gave til en du holder, så er oplevelsesgaver såsom Bridgewalking den perfekte mulighed for, at i kan lave noget sammen. Det er måske de færreste, der har forestillet sig at Bridgewalking er muligt i Danmark, derfor har du også mulighed for at give modtageren en enestående gave, som med garanti ikke skal byttes, og som modtageren højst sandsynligt ikke får fra flere forskellige. 

Hvad er Bridgewalking? 

Bridgewalking i Danmark foregår i Middelfart på Den Gamle Lillebæltsbro. Her har man mulighed for at se Danmarks skønne natur fra 60 meters højde. 

Bridgewalking er den perfekte gave til den eventyrlystne, da det er en sjælden oplevelse at gå rundt oppe i denne højde langt over biler og toge. Bridgewalking er til ham eller hende, der godt kan lide at mærke suset i maven. 

Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro er en oplevelse, der tager cirka to timer, men selvom selve oplevelsen er hurtigt overstået, så vil mindet om denne uforglemmelige oplevelse vare evigt. 

Bridgewalking kan gives i gave til både voksne og børn, det eneste krav er, at man er over 140 cm høj og i nogenlunde god form. For langt de fleste der har prøvet Bridgewalking, er det en oplevelse, som er svær at sætte ord på. Det er en oplevelse som er usammenlignelig med noget som helst andet, man kan opleve i Danmark.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer