Gribskov Kommune

Gribskov Kommune

Rådhusvej 3, 3200 Helsinge

Telefon: 7249 6000 Website: www.gribskov.dk E-mail:

Gribskov Kommune

Navne

  • Gribskov har fået ny direktør for Teknik og Erhverv
    16.12.14 Politik

    Astrid Ravnsbæk er den udvalgte til jobbet som direktør for Teknik og Erhverv i Gribskov Kommune. Hun kommer med stor erfaring fra en række ministerier og det private erhvervsliv. Astrid Ravnsbæk begynder i sit nye job 2. februar.

  • Ny kommunaldirektør i Gribskov
    24.06.14 Ledelse

    I et stærkt ansøgerfelt har Gribskov Kommune ansat ny kommunaldirektør med bred erfaring. Den nye administrative chef har flotte resultater inden for bl.a. vækst og erhvervsudvikling og lægger vægt på at inddrage borgerne.

  • Ny direktør i Gribskov Kommune
    29.04.14 Ledelse

    Fra den 1. juni 2014 er Mette Bierbaum ansat som direktør for social- og sundhedsområdet.

  • Hugo Pedersen stopper som kommunaldirektør
    22.01.14 Politik

    Efter succesfuldt at have gennemført en række administrative reformer i Gribskov Kommune har kommunaldirektør Hugo Pedersen valgt at fratræde.

Pressemeddelelser

  • Regeringen har lavet en Robin Hood-model med bind for øjnene
    20.02.20 Velfærd

    Gribskovs borgmester Anders Gerner Frost er stærkt forundret over, at den i forvejen økonomisk pressede kommune skal punge ud med yderligere 16 millioner kroner ifølge oplægget til den nye udligningsreform. Derfor har han nu kontaktet statsministeren og indenrigsministeren.

  • Hackerangreb mod kommune
    20.01.15 Infrastruktur

    Hackere er brudt ind i en del af Gribskov Kommunes it, og har omdøbt filer på kommunen computerdrev. Sagen er politianmeldt.

  • Nye motorveje og bedre Kystbane er god forretning
    07.01.15 Infrastruktur

    Seks nordsjællandske kommuner præsenterede på et pressemøde tirsdag eftermiddag en ny COWI-rapport, der giver tre konkrete løsningsforslag på de store trafikale udfordringer i Nordsjælland. Samlet giver de tre projekter milliard-besparelser de kommende år til glæde for både pendlere og erhvervsliv.

  • Borgmester vil bremse skatte-åleri
    16.12.14 Politik

    Der var en god dialog om mulighederne for at bremse virksomheder, som udnytter skattereglerne til at slippe for skat, da Mellemfolkeligt Samvirke tirsdag 16. december mødtes med borgmester Kim Valentin (V).

  • Enighed om Nationalpark Kongernes Nordsjælland
    12.12.14 Bæredygtighed

    Fem nordsjællandske kommuner overrækker i dag fredag den 12. december deres forslag til udformningen af Nationalpark Kongernes Nordsjælland til miljøminister Kirsten Brosbøll. Hvis nationalparken får det sidste nik fra forligspartierne, så kan Kongernes Nordsjælland skabe økonomisk vækst, arbejdspladser og øget turisme til hele Nordsjælland.

  • Ramløse som attraktivt lokalsamfund
    25.11.14 Politik

    Børn, unge og ældre skal fremover opleve Ramløse som et lokalsamfund, der er attraktivt, fordi det både har et mere sammenhængende læringsmiljø og et lokalsamfund med en stærk sammenhængskraft.

  • Inddragelse af elever giver bedre undervisning
    13.11.14 Velfærd

    Det viser erfaringer fra Gribskov Kommune, som nu skal spredes til skoler i resten af Danmark.

  • Udvidet hjælp til den digitale service i Gribskov Kommune
    09.09.14 Politik

    Gribskov Kommune har indgået aftale med en række sjællandske kommuner om at hjælpe borgere med digital selvbetjening via telefonen udenfor almindelig åbningstid.

  • Gribskov vil styrke dialogen med erhvervslivet
    03.09.14 Infrastruktur

    Dansk Industri (DI) offentliggjorde onsdag sin årlige undersøgelse af erhvervsklimaet i landets kommuner, Lokalt Erhvervsklima 2014. Gribskov Kommune har fået en kedelig placering i den helt lave ende. Og det er man overrasket over på Rådhuset, da andre analyser, fra f.eks. Dansk Byggeri viser et helt andet billede.

  • Kommune i samarbejde med håndboldklub
    09.08.14 Velfærd

    Nordsjælland Håndbold samarbejder i den kommende sæson med Gribskov Kommune i bestræbelserne på at vende tilbage til den bedste liga.

  • Både kommunen og private vinder stort udbud
    05.03.14 Velfærd

    Danmarks største udbud på social- og sundhedsområdet fører til, at både kommunen og private leverandører skal servicere borgerne i Gribskov.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner