Gribskov Kommune

Gribskov Kommune

Rådhusvej 3, 3200 Helsinge

Telefon: 7249 6000 Website: www.gribskov.dk E-mail:

Gribskov Kommune

Navne

 • Gribskov har fået ny direktør for Teknik og Erhverv
  16.12.14 Politik

  Astrid Ravnsbæk er den udvalgte til jobbet som direktør for Teknik og Erhverv i Gribskov Kommune. Hun kommer med stor erfaring fra en række ministerier og det private erhvervsliv. Astrid Ravnsbæk begynder i sit nye job 2. februar.

 • Ny kommunaldirektør i Gribskov
  24.06.14 Ledelse

  I et stærkt ansøgerfelt har Gribskov Kommune ansat ny kommunaldirektør med bred erfaring. Den nye administrative chef har flotte resultater inden for bl.a. vækst og erhvervsudvikling og lægger vægt på at inddrage borgerne.

 • Ny direktør i Gribskov Kommune
  29.04.14 Ledelse

  Fra den 1. juni 2014 er Mette Bierbaum ansat som direktør for social- og sundhedsområdet.

 • Hugo Pedersen stopper som kommunaldirektør
  22.01.14 Politik

  Efter succesfuldt at have gennemført en række administrative reformer i Gribskov Kommune har kommunaldirektør Hugo Pedersen valgt at fratræde.

Pressemeddelelser

 • Regeringen har lavet en Robin Hood-model med bind for øjnene
  20.02.20 Velfærd

  Gribskovs borgmester Anders Gerner Frost er stærkt forundret over, at den i forvejen økonomisk pressede kommune skal punge ud med yderligere 16 millioner kroner ifølge oplægget til den nye udligningsreform. Derfor har han nu kontaktet statsministeren og indenrigsministeren.

 • Hackerangreb mod kommune
  20.01.15 Infrastruktur

  Hackere er brudt ind i en del af Gribskov Kommunes it, og har omdøbt filer på kommunen computerdrev. Sagen er politianmeldt.

 • Nye motorveje og bedre Kystbane er god forretning
  07.01.15 Infrastruktur

  Seks nordsjællandske kommuner præsenterede på et pressemøde tirsdag eftermiddag en ny COWI-rapport, der giver tre konkrete løsningsforslag på de store trafikale udfordringer i Nordsjælland. Samlet giver de tre projekter milliard-besparelser de kommende år til glæde for både pendlere og erhvervsliv.

 • Borgmester vil bremse skatte-åleri
  16.12.14 Politik

  Der var en god dialog om mulighederne for at bremse virksomheder, som udnytter skattereglerne til at slippe for skat, da Mellemfolkeligt Samvirke tirsdag 16. december mødtes med borgmester Kim Valentin (V).

 • Enighed om Nationalpark Kongernes Nordsjælland
  12.12.14 Bæredygtighed

  Fem nordsjællandske kommuner overrækker i dag fredag den 12. december deres forslag til udformningen af Nationalpark Kongernes Nordsjælland til miljøminister Kirsten Brosbøll. Hvis nationalparken får det sidste nik fra forligspartierne, så kan Kongernes Nordsjælland skabe økonomisk vækst, arbejdspladser og øget turisme til hele Nordsjælland.

 • Ramløse som attraktivt lokalsamfund
  25.11.14 Politik

  Børn, unge og ældre skal fremover opleve Ramløse som et lokalsamfund, der er attraktivt, fordi det både har et mere sammenhængende læringsmiljø og et lokalsamfund med en stærk sammenhængskraft.

 • Inddragelse af elever giver bedre undervisning
  13.11.14 Velfærd

  Det viser erfaringer fra Gribskov Kommune, som nu skal spredes til skoler i resten af Danmark.

 • Udvidet hjælp til den digitale service i Gribskov Kommune
  09.09.14 Politik

  Gribskov Kommune har indgået aftale med en række sjællandske kommuner om at hjælpe borgere med digital selvbetjening via telefonen udenfor almindelig åbningstid.

 • Gribskov vil styrke dialogen med erhvervslivet
  03.09.14 Infrastruktur

  Dansk Industri (DI) offentliggjorde onsdag sin årlige undersøgelse af erhvervsklimaet i landets kommuner, Lokalt Erhvervsklima 2014. Gribskov Kommune har fået en kedelig placering i den helt lave ende. Og det er man overrasket over på Rådhuset, da andre analyser, fra f.eks. Dansk Byggeri viser et helt andet billede.

 • Kommune i samarbejde med håndboldklub
  09.08.14 Velfærd

  Nordsjælland Håndbold samarbejder i den kommende sæson med Gribskov Kommune i bestræbelserne på at vende tilbage til den bedste liga.

 • Både kommunen og private vinder stort udbud
  05.03.14 Velfærd

  Danmarks største udbud på social- og sundhedsområdet fører til, at både kommunen og private leverandører skal servicere borgerne i Gribskov.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner