Gyldendal investerer i e-learning virksomhed

Gyldendal har købt selskabet Guide2know (G2K), der udvikler og formidler digital læring primært til det kommunale område.

G2K er grundlagt af Marianne Hvid i 2008 og har sin base i Sønderborg. G2K har i dag 14 ansatte og er leverandør til over 40 danske kommuner. G2K er dermed den førende danske aktør på det kommunale marked.

-Vi glæder os meget til samarbejdet med G2K, der er en solid og veletableret virksomhed med stor ekspertise på e-learning markedet bl.a. indenfor det sundhedsfaglige område. G2Ks digitale produkter supplerer vores portefølje i Forlaget Munksgaard rigtig godt, siger Hanne Salomonsen, Direktør, Gyldendal Uddannelse, og tilføjer:

-G2Ks værdigrundlag og tilgang til undervisning harmonerer helt med Gyldendals. Vi ser et stort potentiale på dette marked ikke alene på det sundhedsfaglige felt, men der er også gode muligheder for at udvide det til mange af vores øvrige fagområder.

-Det var afgørende for os at vælge den helt rigtige samarbejdspartner, og det er Gyldendal. Vores visioner og forretningsforståelse stemmer godt overens, og vi har store forventninger til, hvordan vi nu kan videreudvikle vores virksomhed i samarbejde med Gyldendal, udtaler Marianne Hvid, Direktør, G2K

G2K er pr. 17. maj 2018 et datterselskab under Gyldendal. Virksomheden bliver i Sønderborg under ledelse af direktør Marianne Hvid.

Læs mere om G2K her.

Hans Reitzels Forlag på DenOffentlige.dk På Hans Reitzels Forlag formidler vi viden, der gør os klogere på os selv, hinanden og verden omkring os. Vi tror på, at uddannelse spiller en vigtig rolle for både demokratiet og den enkeltes ...
Aktivitet: Artikler: 11 | Kompetenceområder: 2

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 04.03.21 Uddannelse
  Studerende får corona-hjælp: 100 millioner kroner til videregående uddannelser

  På grund af nedlukningen har mange studerende ikke fået undervisning i flere praktiske elementer af deres uddannelse. Problemet er særligt presserende for sidsteårsstuderende. Derfor afsætter regeringen og Folketinget nu 100 mio. kr. til ekstra tiltag og undervisning på praksisrettede uddannelser.

 • 26.02.21 Uddannelse
  Nu kan du få et forskerbesøg hjemme i stuen

  Invitér en forsker på besøg gennem skærmen og bliv klog på alt fra det ydre rum over søvn til den grønne omstilling. Du kan nu bestille et gratis foredrag fra en af de mere end 200 forskere, der stiller op via Bestil en Forsker-ordningen og fortæller om deres forskning og svarer på dine spørgsmål.

 • 19.02.21 Uddannelse
  Ungdomsliv i en coronatid – smertegrænsen er nået

  Nedlukningerne har forstærket de sociale uligheder i skolen markant, og mange unge mistrives både socialt og fagligt. Den gruppe af unge, som i foråret faktisk krediterede på onlineundervisningen, har med den anden nedlukning også passeret en smertegrænse. Det påpeger forskerne bag et omfattende DPU-forskningsprojekt om ungdomslivet under Corona.

 • 18.02.21 Uddannelse
  BUPL om trivselspakke: Skævt fokus på faglighed fremfor trivsel

  Der er for meget fokus på det faglige efterslæb og for lidt på trivselsarbejdet i den nye trivselspakke. Sådan lyder dommen fra BUPL.

 • 18.02.21 Uddannelse
  Regeringen ude med ny indsats: Skal styrke faglighed og trivsel

  Corona-krisen påvirker nogle elevers faglige niveau og trivsel. Derfor er et flertal af Folketingets partier enige om en række indsatser frem mod sommeren 2021. Med aftalen åbnes for kortere udendørs møder i faste trivselsgrupper med op til fire elever og en lærer/underviser/pædagog.