Gyldendal investerer i e-learning virksomhed

Gyldendal har købt selskabet Guide2know (G2K), der udvikler og formidler digital læring primært til det kommunale område.

G2K er grundlagt af Marianne Hvid i 2008 og har sin base i Sønderborg. G2K har i dag 14 ansatte og er leverandør til over 40 danske kommuner. G2K er dermed den førende danske aktør på det kommunale marked.

-Vi glæder os meget til samarbejdet med G2K, der er en solid og veletableret virksomhed med stor ekspertise på e-learning markedet bl.a. indenfor det sundhedsfaglige område. G2Ks digitale produkter supplerer vores portefølje i Forlaget Munksgaard rigtig godt, siger Hanne Salomonsen, Direktør, Gyldendal Uddannelse, og tilføjer:

-G2Ks værdigrundlag og tilgang til undervisning harmonerer helt med Gyldendals. Vi ser et stort potentiale på dette marked ikke alene på det sundhedsfaglige felt, men der er også gode muligheder for at udvide det til mange af vores øvrige fagområder.

-Det var afgørende for os at vælge den helt rigtige samarbejdspartner, og det er Gyldendal. Vores visioner og forretningsforståelse stemmer godt overens, og vi har store forventninger til, hvordan vi nu kan videreudvikle vores virksomhed i samarbejde med Gyldendal, udtaler Marianne Hvid, Direktør, G2K

G2K er pr. 17. maj 2018 et datterselskab under Gyldendal. Virksomheden bliver i Sønderborg under ledelse af direktør Marianne Hvid.

Læs mere om G2K her.

Hans Reitzels Forlag på DenOffentlige.dk På Hans Reitzels Forlag formidler vi viden, der gør os klogere på os selv, hinanden og verden omkring os. Vi tror på, at uddannelse spiller en vigtig rolle for både demokratiet og den enkeltes ...
Aktivitet: Artikler: 11 | Kompetenceområder: 2

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også