Haderslev ansætter ny chef for teknik og miljø

Henter chefen i egne rækker.

Et enigt ansættelsesudvalg har ansat Esge Homilius som chef for Teknik og Miljø. Esge har siden november 2015 været konstitueret chef for Teknik og Miljø og kommer fra en stilling som afdelingsleder for Infrastruktur og Sikkerhed i Haderslev Kommune. Frem til januar 2016, hvor Brand og Redning Sønderjylland blev dannet, fungerede han ligeledes som beredskabschef.

”Esge har leveret et godt og stærkt ledelsesarbejde i Haderslev Kommune og især de seneste 4 måneder, hvor han har været konstitueret. Vi har sat os et fælles mål, der skal sikre, at Teknik og Miljø også fremover leverer til glæde for borgere, virksomheder og politikere, samt at vi har en god arbejdsplads med kompetente og tilfredse medarbejdere. Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med Esge”, siger Rune Larsson, direktør for Erhvervs- og Borgerservice i Haderslev Kommune.

 

Inden han kom til Haderslev Kommune har Esge Homilius blandt andet været sektionschef i Beredskabsstyrelsen og Sales Manager hos Saab.

 

Privat er Esge gift med Anette, og de bor ved Hammelev med deres tre børn. I sin fritid passer han parrets deltidslandbrug, dyrker hundetræning og jagt samt løb og mountainbike.

Emneord: Teknik og Miljø, Haderslev Kommune, Esge Homilius
Haderslev Kommune på DenOffentlige.dk Haderslev Kommune
Aktivitet: Artikler: 86 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også