Haderslev Kommune ansætter ny kommunaldirektør fra Vejle

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Peter Karm, som den nye kommunaldirektør i Haderslev Kommune.

Peter Karm kommer fra en stilling som vicekommunaldirektør i Vejle Kommune, hvor han desuden er direktør for Økonomi, Arbejdsmarked og Sundhed.

Peter Karm har siden 2007 været ansat i forskellige ledende stillinger i Vejle Kommune. Inden da arbejdede han som økonomichef og medlem af sygehusledelsen på Sygehus Sønderjylland. Peter Karm har bl.a. også en fortid som økonomichef i BYGMA koncernen og er desuden reserveofficer i hæren og har undervist på Hærens Sergent Skole.

- I Peter Karm er vi i ansættelsesudvalget enige om, at vi har fundet et virkelig godt match til Haderslev Kommune. Vi ser frem til samarbejdet med Peter Karm, der gennem sin karriere i bl.a. Vejle skabt markante resultater og med sin viden og alsidige kompetencer vil han kunne bidrage markant til en fortsat positiv udvikling af Haderslev Kommune. I kraft af sin militære baggrund passer Peter Karm også som fod i hose til Haderslev som forsvarskommune med mange militære arbejdspladser, siger borgmester H.P. Geil.

-Jeg er både stolt over og ydmyg overfor, at ansættelsesudvalget enstemmigt har valgt at pege på mig til jobbet som kommunaldirektør for Haderslev kommune. Det bliver en fantastisk og spændende opgave, sammen med byrådet, ledelsen og den samlede organisation, at udvikle den bedst mulige velfærd, til gavn for borgere og virksomheder i Haderslev Kommune, siger Peter Karm.

Peter Karm er 56 år og født i Aalborg. Han har bl.a. taget HA-eksamen ved Aalborg Universitetscenter og HD eksamen fra Handelshøjskolen i Aarhus samt en MBA-E i Ålborg. Hertil kommer en officersuddannelse ved Hærens Kampskole.

Privat bor Peter Karm i Vejle sammen med sin kone Mette. Sammen har de to voksne børn.
Fritiden bruger Peter på familien, langdistanceløb og gerningen som reserveofficer.

Foto: Haderslev Kommune

Haderslev Kommune på DenOffentlige.dk Haderslev Kommune
Aktivitet: Artikler: 86 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Kommunalt
  Albertslund Kommune har ansat ny kommunaldirektør

  Albertslund Kommune har ansat Henrik Harder som ny kommunaldirektør. Han kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Dragør Kommune og tiltræder stillingen i Albertslund den 1.august

 • 25.06.21 Kommunalt
  Kommunerne kan få store gevinster ud af corona-krisen

  Der er mange gode erfaringer fra corona-krisen på sundheds- og ældreområdet, viser en ny rapport fra VIVE. Kommunerne kan få store gevinster ud af at arbejde systematisk med at fastholde og videreudvikle de positive erfaringer, de har gjort sig lokalt, mener formand for Social- og Sundhedssektoren i FOA Torben Hollmann.

 • 24.06.21 Kommunalt
  Første gang i 50 år: Særlig fisk fundet i dansk å

  For første gang i over 50 år er der fundet unger af den hvidfinnede ferskvandsulk. Det er sket i Susåen, hvor moder-fiskene blev sat ud for tre år siden efter at være importeret fra Sverige. Ulken er en del af et naturgenopretningsprojekt, der skal sikre bevarelsen af den tykskallede malermusling, hvis unger er afhængige af at kunne sætter sig på ulkens gælder.

 • 18.06.21 Kommunalt
  Dansk kommune ude med nyt initiativ: Nu bliver arbejdstiden røgfri

  Gældende fra 1. oktober bliver arbejdstiden røgfri for alle ansatte i Aabenraa Kommune.

 • 10.06.21 Kommunalt
  Nu kan sogn genåbne

  Dagens corona-tal fra Statens Serum Institut, viser, at Gellerup Sogn kan genåbne fra og med i morgen torsdag 10. juni 2021, da incidensen de seneste syv dage i træk har ligget under 600. Sognet har dog fortsat en høj positivprocent, som kan indikere, der er et relativt højt smittetryk i området - situationen følges derfor tæt, og særlige indsatser fastholdes.