Hans Reitzels Forlag

Hans Reitzels Forlag

Klareboderne 5, 1001 København

Telefon: 33 75 55 60 Website: http://www.hansreitzel.dk/ E-mail:

På Hans Reitzels Forlag formidler vi viden, der gør os klogere på os selv, hinanden og verden omkring os. Vi tror på, at uddannelse spiller en vigtig rolle for både demokratiet og den enkeltes dannelse.

Som forlag er vi et knudepunkt for forfattere, forskere, undervisere og studerende. Vi udvikler læremidler, der gør kompleks viden lettere at forstå. Vi står for høj faglig og didaktisk kvalitet. Og vi arbejder tæt sammen med professionelle uddannelsesmiljøer for at sikre, at vores materialer møder målgruppen og fungerer i praksis.

Vi er nysgerrige af natur og altid på jagt efter nye emner og historier, der fortjener at blive belyst. Det er sådan vi skaber indhold, som styrker den enkeltes faglighed, sætter dagsordner og bidrager til at skubbe samfundet fremad.

 
 
 

Blogs

Artikler

 • Ny bog lægger op til kritisk refleksion om samskabelse
  21.03.19 Ledelse

  Bogen ”Samskabelse af velfærd – muligheder og faldgruber” lykkes godt med at formidle viden om samskabelse med en kritisk-konstruktiv tilgang. Nu mangler vi bare en bog rettet mod civilsamfundet.

 • Giv mig mysteriet og lad verden leve for mig igen!
  14.09.18 Ledelse

  Nyt forskningsprojekt ”Undringsdreven innovation i Vejle Kommune” er netop afsluttet og blev den 5. september fejret på en større innovationskonference med deltagelse fra konsulenter og medarbejdere fra kommuner og det offentlige landet over.

 • Ingen vej udenom det entreprenørielle universitet
  19.06.18 Uddannelse

  De videregående uddannelser har gennemført så omfattende strukturændringer, at de nu kan opfattes som en virksomhed, der fungerer på konkurrencevilkår. Det er derfor nødvendigt, at entreprenørskab får en platform i uddannelsessystemet.

 • Psykolog i beskæftigelsessystemet: Vi overser de psykiske problemer
  26.03.18 Velfærd

  En stor del af de mennesker, der lever på kanten af arbejdsmarkedet - især de aktivitetsparate - kæmper med komplekse psykiske og sociale vanskeligheder. Derfor må vi i beskæftigelsesindsatsen blive bedre til at genkende og forstå psykiske lidelser - så fx skizofreni ikke i årevis forbliver en uopdaget barriere.

 • Sæt menneskets eksistens i centrum for ledelse
  05.11.17 Ledelse

  Livet som leder er fuld af eksistentielle spørgsmål: Hvem er jeg som leder? Hvordan håndterer jeg forandringer? Hvordan skaber jeg mening? Hvordan mindsker jeg ensomheden? Hvordan håndterer jeg, at det slutter på et tidspunkt?

Pressemeddelelser

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner