Hans Reitzels Forlag

Hans Reitzels Forlag

Klareboderne 5, 1001 København

Telefon: 33 75 55 60 Website: http://www.hansreitzel.dk/ E-mail:

Hans Reitzels Forlag udgiver bøger, du har brug for - hvad enten du er studerende, underviser eller fagprofessionel.
 
Forlaget blev grundlagt af Hans Reitzel i 1949. Han blev kendt som en kontroversiel forlægger med udgivelse af kvalitetsbevidst og vovet skønlitteratur, blandt andet bøger af Henry Miller og Jean Genet. Hans Reitzels Forlag udgav desuden debatskabende faglitteratur om psykologi og pædagogik samt tidsskriftet Perspektiv.
 
I dag er Hans Reitzels Forlag et af landets mest velrenommerede akademiske forlag. Udgivelsesprogrammet er mangfoldigt og omfatter fag- og lærebøger inden for psykologi, socialt arbejde, pædagogik, samfundsvidenskab, humaniora, økonomi, jura, kommunikation og organisations- og ledelsesfag. 
 
Forlaget samarbejder med en bred vifte af forfattere, der omfatter nogle af de dygtigste forskere og fagfolk i Danmark såvel som kendte udenlandske forfattere. Ambitionen er at udgive fagbøger og undervisningsmaterialer, der inspirerer, motiverer og sætter dagsordenen. 
 
 
Samarbejdspartnere
Docenten.dk afholder kurser indenfor neuroaffektiv udviklingspsykologi og tilknytning med udgangspunkt i den tilknytningsbaserede neuroaffektive forståelse. Læs mere om Docenten.dk.
 
Folkeuniversitetet tilbyder forelæsninger og andre arrangementer, der udbreder kendskabet til forskningens metoder og resultater, ofte med udgangspunkt i en aktuel bogudgivelse. Læs mere om Folkeuniversitetet.
 
Seminarer.dk arrangerer bl.a. kurser og uddannelse med forfattere til bøger om psykologi, pædagogik, organisation og ledelse. Læs mere om seminarer.dk.

Blogs

Artikler

 • Giv mig mysteriet og lad verden leve for mig igen!
  14.09.18 Ledelse

  Nyt forskningsprojekt ”Undringsdreven innovation i Vejle Kommune” er netop afsluttet og blev den 5. september fejret på en større innovationskonference med deltagelse fra konsulenter og medarbejdere fra kommuner og det offentlige landet over.

 • Ingen vej udenom det entreprenørielle universitet
  19.06.18 Uddannelse

  De videregående uddannelser har gennemført så omfattende strukturændringer, at de nu kan opfattes som en virksomhed, der fungerer på konkurrencevilkår. Det er derfor nødvendigt, at entreprenørskab får en platform i uddannelsessystemet.

 • Psykolog i beskæftigelsessystemet: Vi overser de psykiske problemer
  26.03.18 Velfærd

  En stor del af de mennesker, der lever på kanten af arbejdsmarkedet - især de aktivitetsparate - kæmper med komplekse psykiske og sociale vanskeligheder. Derfor må vi i beskæftigelsesindsatsen blive bedre til at genkende og forstå psykiske lidelser - så fx skizofreni ikke i årevis forbliver en uopdaget barriere.

 • Sæt menneskets eksistens i centrum for ledelse
  05.11.17 Ledelse

  Livet som leder er fuld af eksistentielle spørgsmål: Hvem er jeg som leder? Hvordan håndterer jeg forandringer? Hvordan skaber jeg mening? Hvordan mindsker jeg ensomheden? Hvordan håndterer jeg, at det slutter på et tidspunkt?

Pressemeddelelser

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Kontaktpersoner