Hartmanns

Hartmanns

Lautrupvang 4A, 2750 Ballerup

Telefon: 70 20 03 83 Website: www.hartmanns.dk/

Hartmanns er uden for kategori – men fremtidens svar på det agile jobmarked
 
Vi tror ikke, at vi kan tale ansættelse uden at tale fastholdelse og udvikling. Vi tror, vi er nødt til at tale om evnen til at  tiltrække talenter og employer branding, når vi opsiger. Vi tror på, at fleksibel og fast bemanding skal sameksistere, når vi planlægger vores bemanding. Strategic workforce planning har aldrig været mere central i vores organisationer. Derfor specialiserer vi os i alle joblivets faser.
 
Med bredden i vores kompetenceområder, tilbyder vi dig en partner med et bredere perspektiv i hvert specialistområde. ”Future of work” kræver holistiske løsninger med specialist kompetencer.
 
 
Lokal og global
Hartmanns er et nordisk konsulenthus i jobmarkedet med internationale partnerskaber over det meste af verden.
 
Vi samarbejder årligt med 6.000 danske og internationale organisationer, kommuner og jobcentre og vi møder årligt 30.000 kandidater ansigt til ansigt. Vi bygger bro mellem organisationer og kandidater, hvor målet er at skabe flere vindere på arbejdsmarkedet.
 
Vi bygger relationer i organisationer, hvor målet er at skabe trivsel, udvikling og produktivitet.
 
Vi bygger veje ind i fremtidens arbejdsmarked, hvor målet er, at vores samarbejdspartnere går kompetente og oplyste ind i de forandringer og transformationer, som er et vilkår.
 
 
Vores kompetence områder er:
  • Ansættelse
  • Udvikling og fastholdelse
  • Opsigelse
  • Jobrådgivning
 
Vi tilbyder specialistkompetencer inden for en række områder heriblandt: Search & Selection, assessment, fleksibel arbejdskraft, arbejdsmiljø, trivsels- og stressforebyggende arbejde, Newplacement og exit-strategier samt rådgivningsforløb tilbage på arbejdsmarkedet.

Artikler

  • Hvad ledere bør vide om det bæredygtige arbejdsliv
    21.05.18 Ledelse

    Gennem de senere år har bæredygtighed rejst sig som en mega trend i forståelsen af den etisk drevede organisation. Et højere "purpose" og et hensyn til kommende generationer, har efterhånden cementeret sig som tema på direktionsgangene

TILMELD NYHEDSBREV