Hedensted forlænger kommunaldirektør

Hedensted Kommune ansætter Jesper Thyrring Møller som kommunaldirektør

Hedensted byråd valgte i dag at lave ny femårig ansættelseskontrakt med den nuværende kommunaldirektør Jesper Thyrring Møller, hvis kontrakt udløber den 31. december i år. 

Det var et enigt ansættelsesudvalg, der indstillede Jesper Thyrring Møller som kommunaldirektør til byrådet. Det var ligeledes et enigt byråd, der godkendte indstillingen.  

"Jesper har leveret rigtig gode resultater siden han i 2006 blev ansat som kommunaldirektør for den nye Hedensted Kommune. Han har stået i spidsen for en organisation, der formår den svære balance med at arbejde meget visionært og samtidigt driftssikkert. Det ændrer dog ikke ved, at vi i byrådet har brug for at stoppe op og vurdere, om vi har den direktør, som bedst kan løse de opgaver, vi står overfor. Og den klare konklusion er, at det har vi", siger Kirsten Terkilsen. 

Når et Byråd ansætter direktører på åremål, skal det med passende mellemrum slå stillingen op, så alle har mulighed for at søge. Stillingen som kommunaldirektør i Hedensted Kommune blev derfor opslået i oktober i år. Ansættelsesudvalget bestod af Udvalget for Politisk Koordination & Økonomi samt repræsentanter fra organisationen. I valget af kandidat blev der fokuseret på krav, forventninger og resultater.  

 

Emneord: Kommunaldirektør, Jesper Thyrring Møller, Hedensted Kommune
Hedensted Kommune på DenOffentlige.dk Hedensted Kommune
Aktivitet: Artikler: 21 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 21.11.18 Ledelse
  Lejre slanker direktionen

  Der bliver kun ansat én ny direktør som erstatning for to, der stopper. Det giver en besparelse og skal samtidig sikre et endnu bedre samarbejde på tværs af fagområderne. Ny stilling som vicekommunaldirektør bliver snart slået op.

 • 12.06.17 Politik
  Tolv danske kommuner i Global Parliament of Mayors

  12 østjyske borgmestre i Business Region Aarhus indtræder som de første danske borgmestre i Global Parliament of Mayors - en international interesseorganisation, som består af borgmestre verden over.

 • 21.09.15 Ledelse
  KomDir: Tilfredshed med Bo Smith-udvalgets rapport

  ”Det er vigtigt, vi i de enkelte kommuner forholder os til, hvordan arbejdsbetingelserne for byrådene kan forbedres”, siger Kommunaldirektørforeningens formand, Henrik Kolind, i forlængelse af Bo Smith udvalgets anbefalinger.

 • 29.06.15 Velfærd
  Bedre overgang til plejehjem

  Et møde i borgerens hjem inden indflytning på plejecenter giver alle parter en langt bedre oplevelse af skiftet fra privat bolig til plejecenter

 • 06.02.15 Politik
  43 kommuner hørte om faktatjek af udligningssystemet

  Politikere og embedsmænd fra 43 kommuner var onsdag den 4. februar samlet til en gennemgang af det kommunale udligningssystem. ”Det handler ikke om ”dem-og-os” – det handler om konkrete fejl og mangler, som umiddelbart bør være nemme at rette til”, understreger kommunerne bag www.RimeligUdligning.nu