Socialdemokraterne har sendt 1.5 mio breve til vælgerne med opfordring til at sige nej til Løkke.

Her er brevet fra Socialdemokraterne til vælgerne

Læs brevet, som 1.5 millioner danskere har fået fra enten Helle Thorning-Schmidt eller en socialdemokratisk borgmester.

                                         Læs også brevet fra 49 V-borgmestre her
Kære dansker
 
Danmark er ude af krisen. Nu skal vi holde fast og sige nej til Lars Løkke Rasmussen og Venstres nulvækst.

Folketingsvalget 2015

Få et overblik over valget med artikler og fakta her.
 
Artikler om partierne her:
 
Læs mere: Liberal Alliance
Læs mere: Socialdemokratiet
Læs mere: SF
Læs mere: DF
Læs mere: Radikale Venstre
Læs mere: Enhedslisten
Læs mere: Venstre
Læs mere: Alternativet

Jeg skriver til dig, fordi der om få dage er folketingsvalg. Som statsminister har jeg forsøgt at passe på hele Danmark. Mit mål har været at føre os sikkert igennem de svære år. 

Det er lykkedes. I dag er Danmark ude af krisen.
 
Flere kommer i arbejde. Lønmodtagere og virksomheder har fået solide skattelettelser. Ventelisterne på sygehusene er rekordlave. Og vores børn har fået flere timer i skolen. Det er den kurs, jeg vil fortsætte.
 
Nulvækst betyder nedskæringer
Venstres vigtigste mærkesag er, at vi skal have nulvækst. I stedet for at bruge flere penge på sundhed og omsorg for vores ældre, vil de give skattelettelser.
Dansk Folkeparti taler meget om velfærd. Men hvis man stemmer på Dansk Folkeparti, får man Lars Løkke Rasmussen som statsminister.
 
Vi skal holde kursen
Vi har lagt en robust plan frem – ”Danmark på sikker vej”. De næste fem år vil vi investere 39 milliarder kroner i vores fælles velfærd. Det er ikke luksus, men det er, hvad der er råd til. Og det er nok til, at vi kan beholde det Danmark, vi kender.
 
Jeg arbejder for, at vores fælles sundhed bliver bedre. Flere skal overleve kræft. Og flere kronisk syge skal have et godt liv. Det skal ikke koste penge at gå til lægen. Om fem år er vi 140.000 flere danskere over 70 år. Jeg vil sikre, at de får en ordentlig og tryg alderdom. Det kan man ikke med nulvækst.
 
Tiden er ikke til eksperimenter
Vi bor i verdens bedste land. Alle kan tage en uddannelse. Vi har god og gratis sundhed. Vi passer godt på vores ældre. Vi har stramme asylregler. Vi stiller krav – men vi tager os af hinanden.
 
Det må vi ikke sætte over styr. Tiden er ikke til eksperimenter.
 
Jeg håber, at du vil give Socialdemokraterne muligheden for at arbejde videre og ønsker dig et godt valg.
 
Med venlig hilsen
 
Helle Thorning-Schmidt
 
***********************************
 
Brevet fra borgmesteren i Herlev:
 
Kære Herlev-borger
 
Den 18. juni skal vi til folketingsvalg. Et valg, der handler om retningen for hele Danmark, men også et valg, der vil sætte rammen for Herlevs udvikling de kommende år. Jeg håber på en sober og festlig valgkamp, og som borgmester vil jeg særligt være opmærksom på to ting.
 
For det første: Hvilke partier ønsker regionerne nedlagt eller bevaret? Det er uklart om en nedlæggelse af regionerne vil føre til en ny kommunalreform, men det er sikkert, at en ny fordeling af opgaver og økonomi vil skabe pres for kommunesammenlægninger, ikke mindst i hovedstadsområdet.
 
For det andet: Hvilke partier vil investere i vores fællesskaber, og hvilke vil byde os nulvækst i de kommende år? Nulvækst vil sammenlignet med en beskeden offentlig vækst på 0,6 procent betyde 157,5 millioner kroner mindre til velfærd i Herlev Kommune frem mod 2020.
 
Vel og mærke i en tid, hvor udgifterne til fx sundhed, ældre, handicappede og børn stiger – også i Herlev.
 
De seneste års krise har været økonomisk udfordrende for Herlev. Vi har fundet vanskelige, men holdbare løsninger. Borgerne har oplevet ændringer i service, og medarbejderne løber hurtigere end nogensinde. Der er en grænse for, hvor meget mere vi kan stramme skruen, uden at kernen i vores service bliver forringet. Derfor har vi ikke brug for flere år uden finansiering af de stigende udgifter på de store velfærdsområder.
 
Jeg håber på et valgresultat, der gør det muligt at holde fast i det lokale velfærdssamfund, vi i generationer har bygget op i Herlev.
 
Jeg ønsker dig en god valgkamp.
 
De bedste hilsener
 
Thomas Gyldal Petersen

 

Emneord: FV2015, Socialdemokraterne
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1828 | Events: 7 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE
Kommentarer
  • 16.06.15 Birgit Hansen
    Hvem tror Helle hun er? Jobbet i folketinget gør dig ikke bedre vidende.

    Jeg har fulgt valget alle dagene ,og har forstået hvad der bliver sagt,der er ingen grund til at hendvende sig med et fejlagtigt brev.Fej for din egen dør før du fejer for andres.Jeg bryder mig heller ikke om ,at i pludselig hiver ældre svage osv.frem nu på falderebet,det ville have klædt jer at vise alle jeres gode intentioner i de 4 år der er gået.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også