Børn er en af tre mærkesager for SF til KV17.

Her er SF's mærkesager ved kommunalvalget

Pia Olsen Dyhr fremhæver tre områder som centrale for SF, når man til efteråret går til kommunalvalg.

SF-formand Pia Olsen Dyhr håber på borgmesterposter til partiet ved kommunalvalget til efteråret. Her er de mærkesager, som ifølge SF-formanden skal overbevise vælgerne.

Børn

SF vil være kendt som det parti, der satser mest på børneområdet. Pia Olsen Dyhr fremhæver, at SF flere gange har stemt for penge til at øge normeringerne. Men man er ikke i mål. Det skal kunne mærkes i både vuggestuer og børnehaver, at der kommer flere pædagoger og voksne til at tage sig af børnene, siger SF-formanden.

Følg KV17 og RV17 på temasiderne

Vi samler alle væsentlige historier om Kommunalvalget 2017 og Regionsrådsvalget 2017 på disse temasider: KV17 / RV17

Miljø

SF har lokale forslag til at styrke miljøet i mange af landets kommuner, siger Pia Olsen Dyhr. Hun fremhæver, at SF eksempelvis i Ringkjøbing-Skjern Kommune vil gennemføre en oprydning af Høfde 42-grunden. I Holstebro kæmper man for Måbjergværkets grønne udbygning og i København for at bevare Amager Fælled. 

Velfærd

Både på Christiansborg og i kommunerne vil SF kæmpe for flere penge til velfærd. Partiet har foreslået et "velfærdsløft", hvor man over de næste ti år sætter 6,6 milliarder kroner af om året til ekstra velfærd. Pengene skal komme fra en indsats mod "skattefiduser", og fra en midlertidig skatteforhøjelse svarende til cirka 50 kroner om måneden for en typisk LO-arbejder.

/ritzau/

Emneord: KV17, RV17, SF, Pia Olsen Dyhr, 270317
Ritzau på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige har valgt Ritzau som primær leverandør af uafhængigt redaktionelt indhold....
Aktivitet: Artikler: 6985

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også