Her får du valgkamp med indhold: Fremtidens politikere lægger hånden på kogepladen

Mens de professionelle leger i skydeteltet kan vi glæde os over, at de unge - fremtidens politikere - er klar til at gribe ordet i samtaleteltet. Syv ungdomspolitiske partier fører valgkamp på DenOffentlige og deler deres eget billede af Danmark 2030. Det illustrerer på fremragende vis variationerne af et rødt eller blåt samfund.

Tidens politiske debat er mere indpakning end indhold. Danskernes tillid til politikerne er faldet historisk meget de senere år, og både medier og politikere viser større interesse for skarpe budskaber på Twitter end den tvingende nødvendige fornyelse af velfærdssamfundet, som de fleste rent faktisk efterlyser.


Derfor har Mediehuset DenOffentlige bragt syv ungdomspolitiske partier sammen om en alternativ valgkamp. Vi har invitereret formændene fra SF Ungdom, Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, Radikal Ungdom, Konservativ Ungdom, Venstres Ungdom, Liberal Alliance Ungdom og Dansk Folkepartis Ungdom til at føre valgkamp på DenOffentlige.

De unge indleder med at beskrive deres drømmesamfund anno 2030. Syv forskellige men lige fantastiske fortællinger får du i løbet af valgkampen. Mens de professionelle leger i Skydeteltet kan vi glæde os over, at de unge - fremtidens politikere - er klar til at gribe ordet i samtaleteltet.

Inspirerende og konstruktive fremtidsscenarier

Hver især har ungdomsformændene beskrevet deres drømmesamfund inden for forskellige temaer som familielivet, arbejdslivet eller socialt udsatte. Derefter har en opponent læst indlægget og skrevet en kritisk anmeldelse.  Læs det første udspil her.


Samlet får læsere af DenOffentlige derfor en fremragende valgkamp de kommende uge. Der vil være input, som kan udfordre kandidaterne til Folketinget. Ideer, som kan kvikke kandidater kan samle op, og visioner som partilederne kan blive inspireret af.

Vi glæder os til at føre konstruktiv samtale i et hjørne af den valgkamp, som mange allerede glæder sig til er overstået.

Følg med ved at bestille vores gratis nyhedsbrev eller bogmærk denne tema-side.

Godt valg.

 
Emneord: FV2015, FV2030, Valgkamp, SF Ungdom, SFU, Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, DSU, Radikal Ungdom, RU, Konservativ Ungdom, KU, Venstres Ungdom, VU, Liberal Alliance Ungdom, LAU, Dansk Folkepartis Ungdom, Velfærdsdebat
Den Offentlige på DenOffentlige.dk Du er DenOffentlige!...
Aktivitet: Artikler: 233 | Events: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også