Ikast-Brande Kommune har fået ny direktør

Ny direktør for velfærdsområderne har siden 2008 været direktør i Vejle og Fredericia Kommune og senest Syddansk Universitet.

Et enigt ansættelsesudvalg har ansat Karen Heebøll i stillingen som direktør for områderne sundhed, ældre, psykiatri, handicap og arbejdsmarked. Derudover bliver Karen Heebøll på-tværs-direktør og får ansvaret for den tværgående sagsbehandling i Ikast-Brande Kommune. Hun tiltræder stillingen pr. 1. november.

Karen Heebøll er 49 år, bor i Middelfart, er gift og har tre børn. Hun har en solid ledelsesmæssig baggrund i det offentlige. Karen Heebøll kommer fra en stilling som universitetsdirektør på Syddansk Universitet og har tidligere været direktør for pleje, sundhed og arbejdsmarked i Fredericia Kommune (2011 til 2014) og senior- og sundhedsdirektør i Vejle Kommune (2008-2011).

Kommunaldirektør Henning Hansen er meget tilfreds med at have fundet den rette direktør til stillingen og ser frem til samarbejdet:
 
- Jeg er meget glad for, at Karen Heebøll har sagt ja til at være direktør hos os. Karen har en særdeles stærk ledelsesmæssig baggrund som direktør i flere år og en meget stor viden om de områder, hun skal beskæftige sig med hos Ikast-Brande Kommune.
 
Er klar til at være på tværs
Karen Heebøll glæder sig til at blive en del af Ikast-Brande Kommune og understreger i forbindelse med ansættelsen:

- Jeg blev især tiltrukket af, at Ikast-Brande Kommune er Mental Frikommune og har fokus på at finde løsninger sammen med borgerne og virksomhederne. Ikast-Brande Kommune er lykkedes godt med det tværgående og helhedsorienterede arbejde, som jeg glæder mig til at føre videre i samarbejde med resten af organisationen.

 
Kommunens nye direktør blev valgt til stillingen blandt et særdeles stærkt ansøgerfelt på 28 ansøgere.
Emneord: Karen Heebøll, Ikast-Brande Kommune, Direktører
Ikast-Brande Kommune på DenOffentlige.dk Ikast-Brande Kommune
Aktivitet: Artikler: 15 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også