Ikast-Brande Kommune siger farvel til sundhedsdirektør

Sundhedsdirektøren har valgt at stoppe på grund af alder.

Inger-Lise Katballe har opsagt sin stilling som sundhedsdirektør ved Ikast-Brande Kommune. Hun stopper med udgangen af september 2016. Inger-Lise Katballe skriver i sin opsigelse:

- Jeg er kommet til et tidspunkt i mit liv, hvor jeg ønsker at trappe ned i arbejdstid - jeg bliver 64 år i september. Derfor opsiger jeg min stilling som sundhedsdirektør til fratræden med udgangen af september måned 2016.

- Jeg vil sige tak til byrådet og de mange gode kollegaer og samarbejdspartnere, jeg har mødt gennem tiden. Årene i Ikast-Brande Kommune har været spændende og givtige, blandt andet fordi jeg har været en del af et hold, der til enhver tid vil yde sit bedste.
 
Ikast-Brande Kommune siger farvel til en særdeles kompetent, ansvarsbevidst, loyal, arbejdsom og højt respekteret sundhedsdirektør, og Inger-Lise Katballe vil i høj grad blive savnet.
 
- Jeg havde gerne set at Inger-Lise havde fortsat sit virke for os, men jeg har også stor forståelse for, at hun vælger at fratræde på nuværende tidspunkt, understreger kommunaldirektør Henning Hansen.
 
Ikast-Brande Kommune iværksætter snarest en proces med henblik på at besætte direktørstillingen.
Emneord: Sundhedsdirektør, Ikast-Brande Kommune, Navne 0716
Ikast-Brande Kommune på DenOffentlige.dk Ikast-Brande Kommune
Aktivitet: Artikler: 15 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også