Ineva

Ineva

Frederiksgade 34, 8000 Aarhus C

Telefon: 86 14 90 80 Website: http://ineva.dk/ E-mail:

Hos Ineva arbejder vi med viden. Viden gennem evaluering og viden som ledelsesværktøj. Vi gennemfører hvert år mange evalueringer i det offentlige, og gennemfører kompetenceudviklingforøb for ledere og medarbejdere, der ønsker at opbygge deres kapacitet til at arbejde vidensinformeret. 
 
Ineva er en konsulentvirksomhed med base i Aarhus, og vi har specialiseret os i at arbejde med viden, der er både kontekstbestemt og giver mulighed for at agere på baggrund af den.
 
I Ineva er vi optagede af, i tæt samarbejde med vores kunder, at skabe evalueringer og forløb, der understøtter den organisatoriske udvikling, giver viden tilbage til kunden og dermed driver innovation af praksis. Fokus er at give svar på hvad der virker for hvem under hvilke omstændigheder. Vi ved, at resultater og effekter ikke skabes af indsatser, programmer og bevillinger, men af de mennesker, der er involveret. Dermed bliver forståelsen af kontekst og de menneskelige mekanismer væsentlige i etableringen af den rette viden. Det er vigtigt ikke kun at give svar relateret til fortiden, men også give kvalificerede inputs til, hvor organisationen/indsatsen/projektet skal hen i fremtiden og hvordan det lykkes.

Cases

TILMELD NYHEDSBREV