Djøf: Ingen revolvermetoder i Vallensbæk

27/09/2012 13:30

DJØF Forlag

Borgmesteren i Vallensbæk Kommune retter alvorlige beskyldninger mod Djøf.

- Vi benytter hverken mafiametoder eller udøver afpresning mod kommunen. Forholdene for kommunaldirektøren i Vallensbæk har været urimelige og stærkt belastende. Arbejdsvilkårene har desværre ført til, at kommunaldirektøren er sygemeldt og ikke har kunnet varetage sit job siden slutningen af august. Djøf har flere gange forsøgt at få kommunen til at indgå en fratrædelsesaftale for kommunaldirektøren. Det har kommunen ikke ønsket. Kommunen har afvist at forhandle med Djøf, siger Henning Thiesen, formand for de offentlige chefer i Djøf.

Læs også: Borgmester vil renses for anklager

Han tilføjer, at Djøfs ønske hele tiden har været at løse sagen via en fratrædelsesaftale, så både kommunaldirektøren og kommunen kan komme videre.

Læs også: Borgmester får politisk opbakning

- Det er en helt sædvanlig måde at løse den slags sager på. Og også den rigtige måde. Vi undrer os meget over kommunens afvisning af en mindelig løsning, siger Henning Thiesen og fortsætter:

- De oplysninger kommunaldirektøren er kommet med om forholdene i Vallensbæk, ser vi på med meget stor alvor. Når Vallensbæk kommune vælger selv at undersøge, om der er foregået noget ulovligt, råber vi vagt i gevær. Det strider mod alle grundlæggende principper i forhold til retssikkerhed, troværdighed og god forvaltningsskik, at kommunen undersøger sig selv. Også selv om kommunen henter bistand i KL. Derfor har vi valgt at indbringe sagen for Statsforvaltningen Hovedstaden. Vores ønske er, at der gennemføres en uvildig undersøgelse af forholdene i Vallensbæk kommune”, slutter Henning Thiesen.

Mest Læste

Annonce