Foreningen Far Principsag

Politik

21/12/13 10:57

Jesper Lohse

En far der oprindeligt havde 7/7 samvær har fået fuld forældremyndighed ved retten, selvom barnet stort set ikke har fået lov til, at se sin far de seneste 12 måneder pga. en falsk anklage og misforståelser mellem offentlige myndigheder. De seneste 3-4 måneder har kommunen og Statsforvaltningen ikke kunne finde ud af, hvem der skulle varetage overvåget samvær for barnet, selvom det var besluttet.


Foreningen Far har fulgt sagen i 2 år og var orienteret om mors psykiske uro før anklagerne opstod. Det var mor selv der havde været socialt udsat som barn. En pædagog i børnehaven var tidligere beskyldt for grænseoverskridende adfærd som far blev det, i forhold til mors ældste barn, uden at nogen opdagede det eller undersøgte sagen.

Foreningen Far oplever ofte, at den sociale arv går igen i generation og der er manglende fokus på barnet og hele familien. Vi vil nu prøve at finde pædagogen, så pågældende kan få fred. Ingen andre gør det formentlig i det offentlige system.

Foreningen Far støtter forældre m/k i en række principsager i Danmark. Vi kan ikke føre sagerne juridisk pga. ressourcer, men sikre på frivillig basis, at de rigtige informationer kommunikeres sagligt og myndighederne lærer af sagerne overtid. Vi støtter forældre m/k i principsager, som gerne skal komme alle børn, forældre og samfundet til gode.

De fleste sager om grænseoverskridende adfærd politiet, FOA og Foreningen Far ser er falske eller misforståelser. Myndighederne handler ofte på 24 timer hos far og der sker intet i årevis hos mor. Det er et overgreb på børn af myndighederne og justitsmord på forældre baseret på køn.

Foreningen Far ser ofte sager om psykisk uro hos mor, som i dag er et af de mest oversete problemer på social området. Alvoren er at vi misbruger sparsomme ressourcer på de forkerte sager, børn opvokser hos forældre som i kortere eller længere perioder ikke magter opgaven, og forældrene får ikke den støtte de har behov for m/k.

Det handler om god politisk og offentlig ledelse.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce