Ishøj Kommune får ny direktør

Henter ny direktør for teknik og miljø i Kommunernes Landsforening.

"Jeg glæder mig til at komme ud og bruge alt det, jeg kan mere konkret og være med til at sætte mit præg tættere på borgere og virksomheder og i tæt samspil med politikerne. Ishøj er en alsidig, ambitiøs og attraktiv kommune, der både har by, erhverv, natur og kultur. En dynamisk kommune, hvor der er noget at lave, men også noget at lave det af," fortæller Marie Louise Madsen, som årsagen til, at netop Ishøj prikkede til hendes lyst til at søge nyt job.


Det er et enigt ansættelsesudvalg, der med borgmester Ole Bjørstorp i spidsen har peget på Marie Louise Madsen som ny direktør. Hun blev valgt ud af et stærkt felt på 59 ansøgere.

"Vi får en kvinde på posten, der i kraft af sin stilling som kontorchef i KL for teknik- og miljø, har en stor viden om og erfaring med både teknik- og miljøområdet. Hun har ledelseserfaring, kan tænke strategisk og politisk, og så kender hun de aktuelle sager, opgaver og udfordringer, vi som kommune står overfor. Det kommer også Ishøj til gode, at Marie Louise Madsen har mange kontakter til andre kommuner og kan indhente erfaringer fra dem," siger Ole Bjørstorp.

Drevet af at få ting til at ske 
Marie Louise Madsen har i sin nuværende stilling som kontorchef i KL 34 medarbejdere under sig. I Ishøj får hun 230, og hun glæder sig til at skabe værdi sammen med medarbejderne og være garant for et godt og motiverende arbejdsmiljø.

"Jeg er løsningsorienteret og drevet af at få ting til at ske sammen med andre. Jeg kan tale med de fleste, er god til at forhandle og mediere imellem forskellige interesser," siger Marie Louise Madsen.

Siden kandidatgraden i sociologi fra Københavns Universitet i 2005 har Marie Louise Madsen gjort karriere i KL regi med det primære fokus på teknik og miljø. Først som konsulent, senere vicekontorchef og fra 2015 som kontorchef. Undervejs har hun arbejdet en periode i KL´s ledelsessekretariat under overskriften 'Fremtidens Kommunestyre'. Derudover er hun ved at afslutte en master i Public Governance.

Marie Louise Madsen begynder i stillingen den 1. august, hvor hun afløser Inge Sørensen, der har været konstitueret teknik- og miljødirektør siden november 2016.

 

Emneord: Kommunaldirektører, Marie Louise Madsen, Ishøj Kommune, 140617
Ishøj Kommune på DenOffentlige.dk Ishøj Kommune
Aktivitet: Artikler: 9 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også