Jacob Rosenberg

Jacob Rosenberg

Telefon: 26237323 Website: www.jacobrosenberg.dk E-mail:

Jeg stillede op første gang til RV17/KV17, og blev valgt til regionsrådet i hovedstaden med mange personlige stemmer, så det var både overraskende og dejligt.

Jeg har fået blod på tanden og stiller nu op til FV19 (FV18?). Jeg er opstillet i Københavns Storkreds for Liberal Alliance som nummer 2 på listen.

Jeg er 54 år, uddannet læge og til daglig professor i kirurgi og overlæge ved Herlev Hospital. Min faglige hverdag er i øjeblikket næsten udelukkende forskning for at bedre patientbehandlingen.

Jeg er gift og har 4 børn, heraf 3 hjemmeboende. Vi bor på Frederiksberg med vores 2 dejlige hunde.

Mine mærkesager er

1) Vi er de flittiges parti (det skal kunne betale sig at arbejde, bedre forhold til erhvervslivet, mindre bureaukrati, og lavere skat),

2) Et bedre sundhedsvæsen (her har jeg dyb konkret indsigt efter næsten 30 år i sundhedsvæsenet og på alle stillingsniveauer som læge), og

3) En bedre socialpolitik, hvor de svage skal hjælpes bedre end vi gør i dag.

Alle disse områder kan selvfølgelig udfoldes, og det er noget af det jeg tænker at koncentrere mig om i bloggen. Jeg vil dog også komme ind på en masse andre relevante og vigtige områder af vores hverdag som borgere, så det kommer bestemt ikke kun til at handle om de nævnte mærkesager. På ingen måde.

Jeg glæder mig til at dele og debattere min politik.

Blogs

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene: