Jonathan Løw

Jonathan Løw

Karetmagertoften 116, 8270 Højbjerg

Telefon: 28 78 54 50 Website: listenlouder.dk E-mail:

Jonathan Løw er iværksætter, foredragsholder og ekspert i offentlig innovation. Jonathan Løw arbejder p.t. med en lang række kommuner i forhold til at styrke deres innovationskultur og lydhørhed.

Jonathan Løw har en baggrund som både selvstændig, innovationschef og global marketingansvarlig. Løw har været med i opstarten af fire virksomheder - heriblandt eForlag.dk, engodsag.dk og Sprout.

Jonathan Løw blev i 00'erne udnævnt som ét af Danmarks 100 største erhvervstalenter af Berlingske. Jonathan Løw har modtaget e-handelsprisen for sit arbejde med firmaet engodsag.dk samt Computerworld's Edison Award for årets danske IT-virksomhed.

Da Jonathan Løw var med i opstarten af Sprout - verdens første blyant der kan plantes og blive til krydderurter - blev Løw nomineret som Årets Idealist af Ivækst prisen.

Jonathan Løw har skrevet flere bestsellere omkring innovation og lydhør ledelse. Iblandt disse er Listen Louder, som udkom i 2014. Bogen handler om, hvordan både virksomheder og kommuner kan træne deres lydhørhed og derigennem blive mere succesfulde som ledere, organisationer og individer.

Efter Listen Louder bogen udgav Jonathan Løw i 2016 GURUBOGEN, der ligeledes blev #1 på bestsellerlisterne i Danmark.

Jonathan Løw har siden udgivet bl.a. Disruptionbogen og The GuruBook, hvor sidstnævnte udkom i USA på ét af verdens største forlag - Taylor & Francis.

Jonathan Løw arbejder p.t. som selvstændig med virksomheden Listen Louder, hvor han holder foredrag, workshops og længerevarende processer omkring innovationskultur, nytænkning, disruption og PR. Iblandt kunderne er eksempelvis Vestas, Dansk Industri og en række danske kommuner.

Jonathan Løw har bopæl i Højbjerg - en forstad til Aarhus. Jonathan Løw har tidligere boet i Silicon Valley i USA samt i London, UK.

Blogs

 • Tilfredse borgere er et hamrende uambitiøst mål
  01.05.18 Ledelse

  Fremtidens offentlige ledere skal ikke gøre borgerne tilfredse. De skal levere en service, der begejstrer, skriver innovationsekspert Jonathan Løw.

 • Kunstig intelligens anno 2018
  05.02.18 Ledelse

  Der er meget, der tyder på, at 2018 bliver året, hvor vi for alvor oplever indtoget af den såkaldte kunstige intelligens. Hvad betyder det for det offentlige Danmark, og hvad bør du gøre som offentlig leder for at drage fordel af den nye teknologi?

 • Arbejd højere i det offentlige
  19.04.16 Ledelse

  I det offentlige er vi som regel inddelt i teams, arbejdsområder og stillinger. Det betyder silotænkning og mangel på vidensdeling. Der findes imidlertid måder at sikre deling af viden og erfaringer. Én af disse er at ARBEJDE HØJERE

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner