Tina Juul Kommunikation

Tina Juul Kommunikation

Ingerslevsgade 110, 4. tv, 1705 København V

Telefon: 28765654 Website: www.juul-kommunikation.com E-mail:

Om Juul Kommunikation

Jeg er journalist, uddannet i 1992. Og har siden skrevet millioner af ord i alverdens fagblade, magasiner, ugeblade, hjemløseaviser og alle mulige andre steder.

Jeg er også redaktør. Siden 2012 af magasinet Offentlig Ledelse, som udkommer hver tredje måned.

Men også af enkeltstående publikationer, aviser og magasiner. (Du kan se et par eksempler her.)  

Og jeg er kommunikationsrådgiver. Pt. for Foreningen af Socialchefer i Danmark, som jeg er fast tilknyttet. Men jeg leverer også rådgivning om PR, presse og synlighed i løs vægt og fast omfang.

Endelig er jeg tovholder, projektleder, produktionstyringsansvarlig … kald det, hvad du vil. Det at holde styr på en proces fra ide til færdigt produkt er en af mine kerneydelser og -kompetencer. Det, som kræver overblik, planlægning og opfølgning.

Blogs

Artikler

 • Christian Bason efterlyser servicedesign: Man navigerer i blinde som borger
  25.11.18 Velfærd

  Han har selv kæmpet med systemerne på den private front, og i årevis arbejdet professionelt med design af serviceløsninger. Tænk, hvis vi havde et ministerium for læring og transparens - eller digital selvhjulpenhed, siger Christian Bason, direktør for Dansk Design Center.

 • Berlau om sammenhængsreform: En bydende nødvendig dagsorden
  25.11.18 Velfærd

  Et reelt ønske om sammenhæng i den offentlige sektor er ikke en urealistisk målsætning, mener kommende næstformand for lønmodtagerne, Majbrit Berlau. De første skridt er allerede taget lovgivningsmæssigt og lokalt i kommunerne. Fortsæt i samme spor.

 • Sådan skaber du et godt talentmiljø: Forvent mere!
  09.11.18 Ledelse

  Når medarbejderne næres af et formål i arbejdet og får lov at udfolde det, de gør allerbedst, udvikles deres talent og potentiale. Krydrer man det med en god portion ansvar, har man næsten det stof, præsidenter er gjort af. Fx Barack Obama ...

 • Transfer af viden: How to make it stick
  31.10.18 Ledelse

  Den menneskelige hjerne er som en lyskæde til juletræet – serielt forbundet. Det betyder, at læring og indsigt finder sted i øjeblikke – med mellemrum. Lederens rolle i at sikre, at medarbejderen omsætter ny viden til daglig praksis, er afgørende.

 • Den relationelle lederrolle: Folk forlader ikke deres jobs – de forlader deres chefer
  29.10.18 Ledelse

  Dårlige ledere skræmmer folk væk, men ansvaret ligger sjældent hos lederen alene, for mange organisationer døjer med en såkaldt ’giftig ledelsestrekant’. Og tager ikke de svære, men afgørende samtaler, er budskabet fra førende udenlandske forskere.

 • Giv kommuner lov til at ytre sig i vigtige enkeltsager
  29.06.18 Social

  I sit arbejde med bogen om Dean har Kirsten Holm Petersen oplevet, at en del fagfolk ikke har ønsket at medvirke, selv om de formelt set havde fået lov. Hun opfordrer til at lukke op til det socialfaglige maskinrum.

 • "Vil du ikke hilse Dean fra mig?"
  29.06.18 Social

  19-årige Dean er søn af to nu afdøde narkomaner og har været anbragt fire forskellige steder i sit liv. Hans usædvanlige familiehistorie med en altoverskyggende pap-morfar er centrum for en ny bog, der også sætter anbringelsesområdet under lup.

 • Sådan indtager og udvider du dit ledelsesrum
  04.04.18 Ledelse

  Ledelsesrummet er altid resultatet af et kompromis mellem dem, som autoriserer lederen – medarbejderne, cheferne og politikerne. Kunsten er at finde balancen og mulighederne for at handle. Hør Klaus Majgaard og Annette Klausen Bengtssons bud.

 • Digitalisering: "Det går nok over"
  27.03.18 Velfærd

  Den tankegang holder ikke, når den offentlige sektor står overfor så overvældende digitale forandringer, som den gør. I risikerer at blive overhalet indenom, mener Pernille Kræmmergaard, direktør i Digitaliseringsinstituttet.

 • HK-manifest om offentlig ledelse: Vi skal have bedre chancer for at lykkes
  04.03.18 Ledelse

  HK Kommunals Chefgruppe er kommet Ledelseskommissionen i forløbet og har udarbejdet et manifest for god offentlig ledelse med bud på fremtidige vilkår og muligheder for at lykkes med opgaven.

 • Syv anbefalinger vi kan vente fra Ledelseskommissionen
  04.03.18 Ledelse

  Borgeren skal i centrum og MED-systemet trænger til et eftersyn, lyder to af syv punkter, som medlem af Ledelseskommissionen, skoleleder Birgit Lise Andersen, pegede på i indlæg for nylig.

 • Fremtidens ledere har kant, fremtidssans og skaber værdi frem for vækst
  20.12.17 Ledelse

  Fremtidsforsker Henrik Hovgaard er ikke i tvivl om, at fremtidens offentlig sektor og dermed også ledelse vil gå fra ’mere’ (for mindre) til ’bedre’. Det kræver ledere med kant og fremtidssans og matcher fint ledelseskommissionens fokus.

 • Ledelseskommissionen rammer indenfor skiven
  19.12.17 Ledelse

  Ledelseskommissionens anbefalinger får fokus på driftsledelse, og vil sætte retningen for offentlig ledelse mange år frem. Det vurderer Anders Fløjborg, Socialrådgivernes lederformand, fra sin plads i følgegruppen.

 • Lederes motivation under styringspres: "Jeg kan føle mig både skizofren og hyklerisk"
  13.10.17 Ledelse

  Mere end hver tredje offentlige leder oplever, at dokumentationskrav begrænser deres ledelse. Det viser en undersøgelse fra ledelseskommissionen, som professor Lotte Bøgh Andersen løftede sløret for på konference for nylig. Gymnasierektor nikkede genkendende.

 • Forandringer er blevet hverdag: Uden medarbejderne går det galt
  17.06.17 Ledelse

  Fleksible netværksorganisationer og decentrale teams er løsningen i en tid, hvor udviklingen går hurtigere end nogensinde. Beretning fra verdens største ledelseskonference.

 • Du undgår den, du ikke stoler på: Tillidskrisen står i vejen for modernisering
  15.06.17 Ledelse

  Uden tillid ingen løsninger, påpeger den canadiske ledelsesforsker Jonathan Darville. Han har ret, siger ledelseskonsulent fra HK og drømmer om at revitalisere tillidsreformen. Rapport fra verdens største konference om ledelse.

 • Forskere om god ledelse: Stimulerer kærlighedshormonet
  15.06.17 Ledelse

  Viden om, hvordan hjernen fungerer er at godt afsæt for at få teams til at arbejde godt sammen – og til at fremelske den motivation, vi altid har med os, fortalte flere forskere på en af verdens største konferencer om ledelse.

 • Leder til Sophie Løhde: Jeg vil ikke ensrettes
  03.05.17 Ledelse

  Poul Lindholm, afdelingsleder i Arbejdsmarked og Borgerservice i Lemvig Kommune, mener ikke, at velfærd kan 'copy-pastes, som Sophie Løhde lagde op til, da hun præsenterede sammenhængsreformen.

 • Mellemleder: Derfor skal du også lede opad
  01.05.17 Ledelse

  Som mellemleder skal du kunne lede 360 grader rundt. Det kræver en fin balance, mener ledelsesekspert Annette Klaussen Bengtsson.

 • Socialrådgiverne får direkte indflydelse på fremtidens offentlige sektor
  25.04.17 Ledelse

  Dansk Socialrådgiverforenings Ledersektion har fået en plads i følgegruppen til ledelseskommissionen. Formand Anders Fløjborg har tre mærkesager med i tasken og ser frem til at bidrage med sin viden og erfaring fra sine mange år som offentlig leder.

 • Interview med Klaus Majgaard: Oraklernes tid er forbi
  01.03.17 Ledelse

  Hvordan kan vi udvikle ledelsesmæssig handlekraft i velfærdsreformernes spændingsfelter? Det spørgsmål er drivkraften i Klaus Majgaards nye bog 'Handlekraft i velfærdsledelse', som udkommer i morgen. Heri følger han fire offentlige ledere i tre år.

 • Livsstilsekspert Niels Folmann: Alkoholområdet mangler en stærk stemme
  25.01.17 Velfærd

  Hvis vi seriøst mener, at flere danskere skal tage deres alkoholproblem alvorligt, skal området have en stærkere alliance mellem en offentlig myndighed og en interesseorganisation, som vi kender det fx fra kræft- og ældreområdet, mener Niels Folmann.

 • Alkohol forstærker uligheden i sundhed
  24.01.17 Velfærd

  Tyske Jürgen Rehm og danske Lars Møller er et stærkt makkerpar i international alkoholforskning. De mener, at data fra EU- og WHO skal bruges meget mere effektivt, hvis vi vil rette op på skævhederne. For vi bruger ikke den viden, vi har.

 • Hvad er god alkoholbehandling?
  24.01.17 Velfærd

  RESPEKT-kampagnen sætter fra i dag fokus på virksomhedernes opmærksomhed på alkoholproblemer hos de ansatte. Målet er at få flere til at gå i behandling. Hør, hvad den hollandske professor Gerard Schippers mener, at alkoholbehandling kan og skal.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner

 • Tina Juul Rasmussen