Kendisøkonom skifter Danske Bank ud med Dansk Erhverv

Danske Banks cheføkonom, Steen Bocian, er ny cheføkonom i Dansk Erhverv fra årsskiftet.

En af de mest citerede og kendte bankøkonomer i Danmark forlader sin post. Danske Banks cheføkonom, Steen Bocian, skifter job og er ny cheføkonom i Dansk Erhverv fra 1. januar 2016, oplyser Dansk Erhverv i en pressemeddelelse.


- Vi ser frem til samarbejdet med en af Danmarks mest anerkendte økonomiske eksperter, hvis faglige kvalifikationer matcher Dansk Erhvervs ambition om at levere økonomisk analyse af høj kvalitet, siger Jens Klarskov, administrerende direktør i Dansk Erhverv. 

Steen Bocian har været ansat i Danske Bank siden 2000 og har siden 2007 været bankens cheføkonom. 

Han er efterhånden blevet et kendt ansigt også uden for finansverdenen, fordi han er flittigt brugt af medierne som økonomisk ekspert og analytiker. 

Analyserne bliver også en del af jobbet hos Dansk Erhverv, lyder det fra hovedpersonen.

- Dansk Erhverv er en erhvervsorganisation i vækst og udvikling, med tradition for at arbejde med analyse. 

- Jeg glæder mig til at blive en del af et i forvejen stærkt team af økonomer, og jeg er sikker på, at vi sammen kan levere økonomiske analyser af høj kvalitet til glæde for medlemmerne, siger Steen Bocian i en pressemeddelelse. 

Tidligere har Steen Bocian været ansat i Det økonomiske Råd og i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd. Han er uddannet cand.polit. i 1996. 

/ritzau/

Emneord: Steen Bocian, Danske Bank, Dansk Erhverv, Cheføkonom
Ritzau på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige har valgt Ritzau som primær leverandør af uafhængigt redaktionelt indhold....
Aktivitet: Artikler: 6985

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også