Kenneth Birkholm medlem af Den Lokalpolitiske Tænketank

Kenneth Birkholm, der sidder i kommunalbestyrelsen for Konservative i Rudersdal, er nu også medlem af en nydannet lokalpolitisk tænketank. Her vil han “gøre op med den manglende borgerinddragelse og den klassiske vanetænkning.”

Politikere fra flere partier, kommuner og regioner har netop dannet en lokalpolitisk tænketank. Den nye tænketank skal tilføre lokaldemokratiet mere nerve, øget opmærksomhed og bidrage til debatten om lokalpolitikernes arbejdsvilkår. En af de 16 lokal- og regionalpolitikere i tænketanken er Kenneth Birkholm.

Efter en årrække som engageret borger tog Kenneth i 2013 skridtet og stillede op for Konservative i Rudersdal Kommune.


“Jeg tror mit ønske om at gøre op med den manglende borgerinddragelse og den klassiske vanetænkning sendte mig i Kommunalbestyrelsen. Derudover forsøger jeg at tænke og kommunikere utraditionelt og gerne uden for rammerne,” fortæller Kenneth Birkholm.

Privat er politikeren partner i rådgivningsvirksomheden FAQTUM.

“Så der er jeg også tæt på de små og mellemstore ejerledede virksomheder. Mit fokus er på det trængte erhvervsliv samt på børne- og skoleområdet,” siger han.  


Initiativet til Den Lokalpolitiske Tænketank er taget af Mediehuset DenOffentlige, der forener aktører i og omkring den offentlige sektor om information, videndeling og netværk. Målet er blandt andet at give lokalpolitikken en stærkere stemme i den nationale debat.

“Med Den Lokalpolitiske Tænketank har vi nu 16 stærke politikere som Kenneth BIrkholm fra flere partier, kommuner og regioner, der vil styrke deres egen og deres kolleger stemme i den nationale debat de kommende år. Det kan forhåbentlig bidrage til, at der under og efter næste valg er betydeligt mere fokus på lokaldemokratiets mange styrker og muligheder,” siger chefredaktør for DenOffentlige.dk, Nick Allentoft.

Kenneth Birkholm vil i den kommende valgperiode fortælle om sit lokalpolitiske arbejde, sine udfordringer og erfaringer på netmediet DenOffentlige.dk. Tænketanksmedlemmerne vil sammen fastlægge initiativer og udspil.

 
Emneord: Den Lokalpolitiske Tænketank, Kenneth Birkholm, Konservative, Rudersdal Kommune, Lokalpolitik, Lokaldemokrati, Demokrati, Politikernes arbejdsvilkår
Den Lokalpolitiske Tænketank på DenOffentlige.dk Den Lokalpolitiske Tænketank samler 16 politikere fra forskellige partier, kommuner og regioner. Ambitionen er, at tilføre lokaldemokratiet mere nerve, øget opmærksomhed og bidrage til debatten om...
Aktivitet: Artikler: 37 | Events: 1 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også