KH Online

Vesterbrogade 20, 1620 København

Telefon: 53 70 50 60 Website: www.kh-online.dk E-mail:

KH Online ApS er feltet mellem at være en konsulentvirksomhed og et egentligt mediehus. Under KH-Online hører medier som Fodboldspilleren.dk og HurtigMums.dk, hvor sidstnævnte er en af Danmarks  absolut største opskriftssider. Videre så er KH-Online en virksomheder der rådgiver og hjælper andre virksomheder med at få en stærkere synlighed og øget deres salg på nettet.
 
Laust Halling Kehlet er specialiseret i den gren af online marketing, der kaldes søgemaskineoptimering eller SEO. Laust har siden 2009 arbejdet aktivt med online marketing. Laust har en baggrund fra studier som idehistorie, sociologi og e-Business.  Laust er i dag partner i KH-Online ApS.
 
Sune Berg Hansen er mediespecialist, med mange års erfaring fra medier som Politiken og Jyllandsposten og diverse onlinesider. Kendt blogger og foredragsholder. Stærk på Copywriting, tekstanalyser og generel kommunikation. Sune Berg Hansen er ydermere 7-dobbelt dansk mester i Skak, og fik titlen som stormester i 1998. Var Kommunikationsdirektør i Den Ny Spritfabrik i 2013-2014. Sune er partner i virksomheden.
 
 

Blogs

 • Har du en (miljø)bombe nedgravet i haven?
  13.09.18 Bæredygtighed

  Der er masser af forurenende olietanke begravet i de danske parcelhushaver. Det er en tikkende miljø- og økonomi bombe for ejerne. Selv hvis papirerne ser ud til at være i orden kan der være et problem!

 • Hamrende effektivt jobcenter
  14.06.18 Uddannelse

  De udskældte jobcentre leverede varen, da vi fik en virksomhedspraktikant. En succeshistorie og lidt tips til, hvordan virksomhedspraktik bliver til win-win frem for moderne slaveri.

 • Fremtidens medier - to observationer
  06.06.18 Kultur

  Mediebilledet er under stor forandring i de her år. Fake news vil blive en (større) faktor, og gamle medier kommer til at kæmpe en indædt kamp for synlighed på internettet. Læs om to væsentlige emner for fremtidens medier her.

 • Er det private fra Mars og det offentlige fra Venus?
  04.06.18 Uddannelse

  Hund og kat eller skøn symbiose? De skal helst arbejde godt sammen, men hvordan? Her er et godt case study på win-win.

 • Sid uroligt
  30.03.18 Ledelse

  Ubrugt viden om fysisk arbejdsmiljø koster livskvalitet, produktivitet og masser af penge. Læs om problemets omfang, hvorfor der ofte ikke bliver gjort noget ved det, samt - ikke mindst - hvad der kan gøres.

 • Hvornår har du sidst fået tjekket indeklimaet i din institution?
  13.11.17 Sundhed

  En overraskende og billig måde at få tjekket indeklimaet uden at sprænge de offentlige budgetter.

 • Lægen: Har du en sundhedsforsikring?
  13.11.17 Sundhed

  Du skal være proaktiv i sundhedsvæsenet! Bloggeren her fik flyttet sin tid til scanning for kræft 19 dage frem. Men hvorfor spurgte lægen om han havde privat sundhedsforsikring? Og er det i orden?

TILMELD NYHEDSBREV