KL har ansat ny kommunikationschef

Kommunernes Landsforening har fundet afløseren for Line Aarsland, der forlod stillingen som kommunikationschef tidligere på året.

KL har ansat 47-årige Ida Thuesen Nielsen som ny kommunikationschef. Ida Thuesen Nielsen kommer fra en stilling som kommunikationschef i BUPL. Hun har tidligere siddet i lignende stillinger i Amnesty International og WWF Verdensnaturfonden.
 
”Vi er meget glade for ansættelsen af Ida Thuesen Nielsen. Ida har 12 års erfaring som kommunikationschef i politisk styrede medlemsorganisationer, og hun har alle forudsætninger for at kunne bidrage til at videreudvikle KL’s kommunikation.” siger administrerende direktør Kristian Wendelboe.
 
Blandt de første, store opgaver, Ida Thuesen Nielsen skal kaste sig over, er Kommunalpolitisk Topmøde til marts, hvor KL får ny bestyrelse. Desuden er der en række kommunikationsopgaver knyttet til implementeringen af folkeskolereformen, som træder i kraft efter sommerferien.
 
”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med arbejdet. KL er en af landets vigtigste og mest indflydelsesrige interesseorganisationer, og jeg glæder mig til at præge KL’s kommunikation i samarbejde med de mange dygtige medarbejdere, der er i KL-huset, og i et tæt samspil med det kommende formandskab og bestyrelse,” siger Ida Thuesen Nielsen.
 
Ida Thuesen Nielsen er uddannet cand. mag. I litteraturvidenskab, medievidenskab og retorik fra Københavns Universitet. Hun har første arbejdsdag den 17. februar 2014.
 
Hun afløser Line Aarsland, der efter nytår skiftede til en stilling som kommunikationsdirektør i Egmont.
 
Emneord: KL, Kommunernes Landsforening, Kommunikationschef, Ida Thuesen Nielsen, Line Aarsland
KL på DenOffentlige.dk Kommunernes Landsforening (KL) er en privat interesse- og medlemsorganisation for alle 98 kommuner i Danmark. Det er KL's formål, at varetage de danske kommuners fælles interesser og bidrage til,...
Aktivitet: Artikler: 113 | Kompetenceområder: 2

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også