KL henter direktør på Bornholm

Ny KL-direktør er uddannet cand.scient. i kulturgeografi og historie og vil nu skulle dele sin tid mellem hverdage i København og weekender på Bornholm.

Laila Kildesgaard bliver ny direktør i KL. Hun er i dag kommunaldirektør i Bornholms Regionskommune og har tidligere været i flere andre kommuner og før da i fagbevægelsen.
Det er en meget tilfreds Kristian Wendelboe, administrerende direktør i KL, som i dag kan løfte sløret for, at Laila Kildesgaard om kort tid bliver ny direktør i KL.
 
”Laila Kildesgaard kommer med en solid ballast fra kommunerne. Hun kender indgående kommunernes udfordringer og opgaver og har været chef i flere kommuner. Hendes stærke kommunale kompetencer og personlige egenskaber vil helt sikkert komplementere KL’s direktion,” siger Kristian Wendelboe.

Laila Kildesgaard er 47 år og har siden foråret 2013 været kommunaldirektør i Bornholms Regionskommune. Hun har tidligere blandt andet været direktør i Helsingør Kommune og chef i Københavns Kommunes Børne- og Ungdomsforvaltning. Før da har Laila været ansat i blandt andet 3F, Kvindeligt Arbejderforbund og Dansk Metal.

Stolt af muligheden
Den nye KL-direktør er uddannet cand.scient. i kulturgeografi og historie og vil nu skulle dele sin tid mellem hverdage i København og weekender på Bornholm.
 
Laila Kildesgaard ser meget frem til de nye udfordringer i KL.
 
”Jeg er meget glad for og stolt af at få mulighed for at arbejde med det kommunale område på nationalt plan. Og jeg ser frem til at gøre det i samarbejde med både kommunerne, staten og KL’s andre samarbejdspartnere,” siger Laila Kildesgaard.
 
Laila Kildesgaard tiltræder som direktør i KL den 14. november 2016.
Emneord: Direktører, Laila Kildesgaard, Kommunernes Landsforening, KL
KL på DenOffentlige.dk Kommunernes Landsforening (KL) er en privat interesse- og medlemsorganisation for alle 98 kommuner i Danmark. Det er KL's formål, at varetage de danske kommuners fælles interesser og bidrage til,...
Aktivitet: Artikler: 113 | Kompetenceområder: 2

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også