Klaus Majgaard forlader forskningen

Klaus Majgaard skifter job igen. Denne gang bliver han højskoleforstander.

Den 1. januar får højskolen i Askov en ny forstander. Det bliver Klaus Majgaard, som har en lang karriere inden for skole. og uddannelsesverdenen.


Det er en højskole med et solidt fundament, som byder den 50-årige københavner velkommen. “Vi bygger på en stærk oplysningstradition, vi har stigende elevtal og en virkelig dygtig medarbejdergruppe, og vi har et fantastisk samspil mellem efterskole og højskole”, siger formanden for Askov Højskole og Efterskole, Erik Nellemann.

“Vi ser frem til, at Klaus Majgaard sammen med lederkolleger og medarbejdere gør endnu mere for, at højskolen fortsat kan udfylde sin livsvigtige rolle i samfundet – nemlig at være et kraftcenter i menneskers udvikling og dannelse.”

Klaus Majgaard arbejder i dag som adjunkt på Copenhagen Business School. Tidligere har han arbejdet med udvikling og dannelsesmiljøer både i kommuner og inden for det frivillige sociale arbejde. Klaus har herunder været leder af Center for frivilligt socialt arbejde, børne- og kulturdirektør i Fredericia og børne- og ungedirektør i Odense.

“Jeg kan simpelthen ikke forestille mig nogen mere vigtig opgave, jeg kunne påtage mig, end at være med til at udvikle højskolen. Lige nu er det formelle uddannelsessystem på vej til at blive meget strømlinet og præstationsorienteret. Det kalder i den grad på højskolen, som på en anden måde kan give tid til kreativitet og fordybelse”, siger Klaus Majgaard.

Klaus flytter ind i forstanderboligen til januar sammen med sin ægtefælle Gunver Majgaard, som er lektor i design af digitale læremilder på SDU. De glæder sig begge til at blive en del af højskolens hverdag.

 

Emneord: Klaus Majgaard, Askov Højskole, 211116, 251116
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1828 | Events: 7 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også