KLIKOVAND - det regionale samarbejde indenfor klimatilpasning – tager skridt til at fortsætte efter 2014

Samarbejdsprojektet KLIKOVAND inviterer til workshop 29. januar 2014. Målet er at finde frem til, hvordan det gode samarbejde mellem Region Hovedstadens kommuner og forsyninger kan styrkes og fortsætte som KLIKOVAND2.

 

Klimaudfordringerne stopper ikke ved udgangen af 2014, hvor projektperioden for KLIKOVAND udløber. Der vil fortsat være behov for at koordinere kommunernes og forsyningsselskabernes klimaindsats i Hovedstadsregionen – specielt i lyset af at klimatilpasningsplanerne nu skal realiseres og tværkommunalt samarbejde derfor kommer i fokus.

Når man lytter på vandrørene, er det tydeligt, at kommuner, forsyningsselskaber, Region Hovedstaden, Naturstyrelsen og flere andre stærke interessenter er interesserede i at KLIKOVAND fortsætter efter 2014.

Det overordnede mål med KLIKOVAND2 skal være at hjælpe kommuner og forsyningsselskaber til at opnå sikre, robuste og langsigtede klimatilpasningsløsninger med et rimeligt forbrug af ressourcer. Spørgsmålet er, hvordan vi gør det bedst.

Vi har brug for dig til at hjælpe KLIKOVAND med at skrive verdenshistorie. Hvad skal der til for, at vi om 10 år kan sige ”VI GJORDE DET”, når vi står og kigger ud over Regionen med fantastiske rekreative, velkoordinerede, alternative og smukke klimatilpasninger. Med andre ord skal vi ind i tidsmaskinen og op at flyve.

Workshoppen finder sted onsdag 29. januar 2014 kl. 15.00 til 17.30 i GPV på Værebrovej 156 C i Bagsværd. Et detaljeret program kan du finde på www.klikovand.dk.

KLIKOVAND på DenOffentlige.dk KLIKOVANDs styrke er det unikke og brede samarbejde mellem kommuner og forsyningsselskaber i Region Hovedstaden. Det regner vi med kommer til at fortsætte til glæde for både myndigheder, private,...
Aktivitet: Artikler: 24 | Events: 1 | Kompetenceområder: 2

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 08.04.21 Bæredygtighed
  Nu får svanemærket nyt fokus

  Mange producenter vil gerne være med til at reducere klimabelastningen og fremme en mere cirkulær økonomi, hvor vi bruger ressourcerne igen og igen. Svanemærkets nye krav til udemøbler, legeredskaber og parkudstyr er netop udarbejdet med dette for øje.

 • 08.04.21 Bæredygtighed
  Nyt innovationscenter skal fastholde Danmarks økologiske førertrøje

  Der er lang vej til at fordoble det økologiske areal i Danmark igen. Derfor skal fokus rettes på innovation og udvikling, og det skal et nyt innovationscenter hjælpe med. Minister mener, at det kan styrke konkurrenceevnen.

 • 31.03.21 Bæredygtighed
  Dyrevelfærden er en vigtig del af fremtidens bæredygtige landbrug

  Foråret er på vej og det betyder, at Økodag er nær. Det er festdagen, hvor de økologiske køer hopper ud på græs. Økodag er essensen af dyrevelfærd, men økologien skal blive ved med at udvikle sig. I Økologisk Landsforening arbejder vi med mange projekter, der skal højne dyrevelfærden for de økologiske dyr.

 • 31.03.21 Bæredygtighed
  Regeringen vil have mere ambitiøse mål for energisektoren i EU

  Når EU til sommer skal forhandle nye mål for energisektoren, vil regeringen arbejde for, at målene for vedvarende energi og energieffektivitet øges markant. Derfor går regeringen allerede nu i gang med arbejdet for at sikre opbakning blandt de øvrige EU-lande.

 • 29.03.21 Bæredygtighed
  Regeringen vil beskytte havets vilde natur

  19 områder i havet omkring Danmark bliver nu beskyttet, så vi går fra ca. 19 procent beskyttelse på havet til med de nye områder at beskytte ca. 30 procent. I 12 af områderne vil der for første gang være streng beskyttelse af livet i havet. Samtidig udpeges 6 nye fuglebeskyttelsesområder på mere end en million hektar