Kommercielt indhold

Kommercielt indhold

DenOffentlige er et uafhængigt og samskabt medie. 

Med samskabt mener vi, at du har mulighed for at udgive dit eget indhold på DenOffentlige.dk - og dermed blive medskaber. 

Vi tror nemlig på, at såvel offentlige som private og civile aktører, ligger inde med højtkvalificeret viden, værdifulde erfaringer og synspunkter, der kan bidrage konstruktivt til samfundsdebatten og den offentlige sektors udvikling. 

Du får som udgiver på DenOffentlige direkte adgang til at publicere dit eget indhold - i eget navn. Uden pressearbejde, uden ventetid og uden betalingsmur. 

 

Hvem er udgiverne? 

Blandt udgiverne på DenOffentlige kan du finde kommuner, regioner, stat, institutioner, offentlige leverandører, rådgivere og konsulenter. 

Alle bliver vejledt grundigt i at skrive og kommunikere på mediet, så vi hele tiden holder fokus på indhold, der er væsentligt og relevant for læserne.

Vores kodeks er med til at understøtte dette, så vi undgår produkt-annoncering og lignende afsenderorienteret kommunikation.

 

Hvorfor skal jeg være udgiver?

Som udgiver på DenOffentlige får du adgang til at udgive eget indhold direkte på et dagsordensættende medie for den offentlige sektor.

Samtidig modtager du løbende vejledning i, hvordan du gør dit indhold mest interessant. 

Dermed er du garanteret synlighed og et usædvanligt godt udgangspunkt for at sætte lige præcis din dagsorden. 

Vi har samlet en vejledning og eksempler på forskellige samarbejder med vores udgivere her.

 

Hvad indeholder en adgang til DenOffentlige?

Vores adgange til DenOffentlige er opdelt og prissat mellem Blogger, Aktør og Redaktør.

 • En Blogger har adgang til at udgive blogindlæg. Adgangen er forbeholdet selvstændige, mindre konsulenthuse og foreninger.
 • En Aktør har adgang til at udgive artikler, cases, pressemeddelelser, navnenoter samt events i vores kalender. Adgangen er til den udgiver, som eksempelvis ønsker at genudgive væsentlige historier fra egen hjemmeside eller udvikle unikt indhold til at sætte dagsordenen.
 • En Redaktør har adgang til det samme som en Aktør inklusive blogindlæg. Udover løbende rådgivning kan DenOffentlige i denne sammenhæng bistå med fx at udvikle tidsbegrænsede temaer og nyhedsbreve med et særligt fokus.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Kontakt vores udgiverchef Simon Bülow for personlig rådgivning.

Hver måned afholder vi introworkshops for nuværende, kommende og mulige udgivere. 

Her fortæller vi om vores historie, filosofi, alt det praktiske og udbyttet i at være en del af DenOffentlige.

e: [email protected]

Artikler

 • Øg chancen for at få bevilliget et lån
  05.12.19 Sponseret

  Forbrugslån (lån uden sikkerhed) er bl.a. kendetegnet ved, at selve låneprocessen er hurtig og enkel. Man behøver som regel ikke give en udtømmende redegørelse for sine økonomiske forhold.

 • Skab gode arbejdsomgivelser
  04.11.19 Sponseret

  Arbejder du inden for det offentlige, så kan det somme tider være nødvendigt at gøre lidt for at skabe nogle gode arbejdsomgivelser. Ofte sidder I mange mennesker på samme sted. Det kan betyde, at de små detaljer kan blive nedprioriteret, men faktisk skal der ikke meget til at skabe et godt arbejdsmiljø. Vi guider dig til at skabe offentlige arbejdsomgivelser, der omfavner et godt miljø og dine kollegaer.

 • Sådan får du råd til alle dine boligprojekter
  04.08.19 Sponseret

  Livet som boligejer er herligt, men også uforudsigeligt. Pludselig kan taget trænge til en udskiftning, eller facaden have brug for et makeover. Optag et billigt lån til projektet. 

 • Få styr på dine ting med en moderne bilindretning
  12.06.19 Sponseret

  Har du en varebil, enten privat eller i forbindelse med dit arbejde, så ved du godt, at det kan være svært at holde styr på alle sine ting, hvis ikke der er en form for orden på tingene. Det er her udstyr til bilindretning kommer dig til gode. Med en god bilindretning har du altid styr på, hvor tingene er, så du ikke skal bruge unødvendigt tid på at finde den helt rigtige skrue eller et bestemt stykke værktøj, fordi det blot ligger løst i kasser rundt omkring i bilen. Sortimo er en af de leverandører, der har specialiseret sig i bilindretning, og som kan designe den bilindretning du har brug for.

 • Giv din bolig en makeover
  30.01.19 Sponseret
 • Gennemgang af købsaftalen på din kommende bolig
  26.01.19 Sponseret

  Vi skal over 30 år tilbage for at finde lige så billige boliglån, som vi finder i dag. Du kan optage et fastforrentet lån med under 1 % i rente, hvilket gør det særdeles godt for dig at investere i drømmeboligen netop nu. I forbindelse med et boligkøb følger udarbejdelsen af en købsaftale. Aftalen indeholder en række lovpligtige oplysninger samt juridiske dokumenter, der er essentielle for at sikre en god handel.

 • En anderledes forlænget weekend i Malaga
  25.01.19 Sponseret
 • Fald i oprettelsen af nye danske virksomheder
  25.01.19 Sponseret

  Den 15. april 2019 var det ikke længere muligt at oprette iværksætterselskaber (IVS). Grundet denne lovændring er der sket et fald i oprettelsen af nye danske virksomheder. Dette er på trods af, at antallet af nye selskaber de seneste par år har været stigende.

 • 5 råd til at finde det billigste lån i Norge og Danmark
  11.01.19 Sponseret

  I dag findes der utroligt mange måder at låne penge på og der findes et hav af gode muligheder, hvis du vil låne penge på nettet både i Norge og Danmark. Der kan være mange årsager til, at du lige pludseligt får brug for et lån på nettet, og det kan være utroligt svært at vide, hvad der er den bedste løsning.

 • Få mest muligt ud af dine penge
  04.01.19 Sponseret

  Det er altid en god idé at investere sine penge, så du på den måde kan få mere ud af dem, end hvis de bare står inde på bankbogen. Vi ved alle sammen godt, at renterne ikke er høje, hvis man da overhovedet får renter for sin opsparing. Vi anbefaler derfor, at du sætter dig ind i nogle gode investeringsmuligheder, da du på den måde kan få meget mere ud af dine penge – både langsigtet og kortsigtet. Med en investering kan du ende ud i en rigtig god fortjeneste, som du vil kunne mærke på kontoen, hvor du med renter knap nok mærker, at du får noget fra banken.

 • Sådan har kryptovaluta klaret sig i 2019
  01.01.19 Sponseret

  Skal man kigge på, hvordan kryptovalutaerne klarer sig, kan det være en god idé at kaste et blik på Bitcoin. Bitcoin står nemlig for 70% af kryptovaluta-markedet, og det sidste år har kursen overordnet set været stigende.

Pressemeddelelser

 • Historisk bred aftale skal sikre god internetdækning og 5G
  06.03.18

  Alle partier i Folketinget har indgået en aftale om Danmarks fremtidige telepolitik. Aftalen fokuserer på, at Danmark skal være i front med udrulningen af 5G, mens mobil- og bredbåndsdækningen i hele landet samtidig skal fremmes.

 • Ortopædiske sko/fodtøj hjælper mange med smerter
  16.01.18

  Mange danskere lider af smerter, dårlig mobilitet eller vanskelige fødder. Derfor får ortopædkirurgiske afdelinger rundt omkring i landet mange henvisninger netop med henblik på at få dokumentation for, at der er behov for sko, indlæg og tilskud dertil. Det er nemlig blevet påvist, at en optimering af sko og fodtøj kan fjerne mange smerter, der er forbundet med vanskellige fødder.

 • Lån penge online hvis kommunen låser pengekassen for øjnene af dig
  01.01.18

  Danmark er et af de få lande i verden, der har en velfungerende velfærdsstat. I rigtig mange henseender er det muligt at søge om tilskud eller få økonomisk hjælp via offentlige ydelser. Dog er det ikke altid at disse hjælpemidler slår til, da mange borgere har et forbrug, der er højere end deres indtægter.

 • Power BI: Analyser dine data hurtigere og mere effektivt
  01.01.18

  Måske er du allerede stødt på begrebet ”big data” før. Hvis ikke det er tilfældet, er det meget sandsynligt, at det kommer til at ske inden for den nærmeste fremtid. Big data er et begreb, som i fortsat stigende grad bliver relevant for vores samfund og opbygningen deraf. Big data er et bredt begreb, som dækker over indsamlingen, opbevaringen, analysen og fortolkningen af store mængder data.

 • Renteniveauet er fortsat lavt - disse overvejelser bør du gøre dig som boligejer
  01.01.18

  Renteniveauet er fortsat på et historisk lavt niveau. Dette giver boligejere unikke muligheder og hvis du endnu ikke har taget stilling til, hvordan du eventuelt kan udnytte denne chance, er det tid til at komme i gang. I denne artikel kan du læse om de muligheder som et lavt renteniveau skaber og de overvejelser som boligejere bør gøre sig i forbindelse hermed.

 • Vejledning til boliglovgivning er altafgørende for ikke at komme i klemme med kommunen
  01.01.18

  De fleste samfundsborgere er på den ene eller den anden måde boligejere. Det er altid bedre at købe end at leje, og derfor vælger de fleste voksne mennesker også at købe. Dog følger der også en hel del ansvar med, når man vælger at købe en bolig, og da man kaster mange penge i et sådant projekt, er det vigtigt, at købet er gennemtænkt.

 • Derfor bliver din låneansøgning ikke godkendt
  01.01.18

  Hvis du gentagne gange har oplevet at få afslag, når du har ansøgt om et lån, kan det være ekstremt frustrerende, at der ikke følger en begrundelse med afslaget.

 • Den moderne 'Hunden har spist mine lektier'
  01.01.18

  I dag indgår de tekniske gadgets som iPhones og iPads som en hel naturlig del af vores hverdag. De bliver i højere og højere grad brugt på arbejdspladser og på uddannelsesinstitutioner rundt om i landet.

 • Billeder til væggen – den oversete del af indretningen
  01.01.18

  I dag går rigtig mange danskere op i indretningen af hjemmet. Vi læser boligmagasiner som aldrig før, og vi bladrer os igennem den ene Instragram-profil om boligindretning efter den anden. De fleste har helt styr på indretningen når det kommer til valget af sofaen, spisebordet, farven på væggene – men billederne til væggene, det er ofte et punkt som de fleste enten glemmer eller helt ser bort fra. Det er meget ærgerligt.

 • Et spejl med lys passer perfekt til badeværelset
  01.01.18

  Når du skal indrette det perfekte badeværelse inkluderer dette både en lækker håndvask, nogle gode rummelige skabsmøbler og ikke mindst et lækkert spejl. Her kan det varmt anbefales at vælge et spejl med LED belysning, da dette fremhæver detaljerne lidt bedre.

 • Din tallerken er et billede på samfundsudviklingen
  01.01.18

  Mad, madkultur og madlavning har ændret sig gennem tiden; og specielt har tilgangen til køkkenet ændret sig radikalt henover det seneste årti. Fra at kvinderne er kommet på arbejdsmarkedet, teknologien har vundet frem, samfundet har udviklet sig, og tiden har sat højere krav til individer, er vores holdninger, tilberedelse og tid til mad ændret sig.

 • Brugerrettet bredbånd giver personlig værdi
  01.01.18

  Utallige af menneskets behov er betinget af internet. Alt fra arbejde til underholdning kræver en internetadgang; om du vil skrive e-mails, se Netflix eller bruge din interne kommunikationsplatform fra arbejdspladsen, er det nødvendigt bredbånd.

 • Internetløsninger aflaster borgeres hverdag
  01.01.18

  Henover det seneste halve århundrede har den teknologiske udvikling skabt en omfattende forandring af menneskets hverdag. Måden hvorpå gøremål, arbejde og udfordringer tackles, defineres nu af teknologiske og onlineløsninger. Internettet er blevet udgangspunktet for alt lige fra arbejdsopgaver i erhvervslivet til take-away bestilling til aftensmad.

 • Så populære er online casioner
  01.01.15

  Langt de fleste er nok klar over, at spil på internettet er steget i popularitet over de sidste få år, men langt de færreste ved nok, hvor populære disse spil rent faktisk er blevet. Men dette kan du finde ud af i denne artikel.

 • Guide til kreditforeningslån
  01.01.15

  De fleste vælger at tage et kreditforeningslån, når de skal finansiere et boliglån. Et kreditforeningslån er ét af de største økonomiske valg i løbet af ens levetid, og det er ligeledes også den absolut største lånepost for langt de fleste danskere. Derfor er det vigtigt, at du forbereder dig grundigt, når du skal tage et kreditforeningslån, for det kan blive en dyr lærestreg, hvis du vælger.

TILMELD NYHEDSBREV