Kommunaldirektør Jan Kallestrup forlænges på varig kontrakt i Favrskov Kommune.

Kommunaldirektør i Favrskov forlænges

Kommunaldirektøren overgår samtidig til varig ansættelse efter at have været i kommunen siden 2006.

Kommunaldirektør Jan Kallestrup overgår til varig ansættelse i Favrskov Kommune, når hans kontrakt udløber ved udgangen af januar 2015. Det besluttede et enigt byråd på sit møde 25. februar 2014.
 
Borgmester Nils Borring (A) glæder sig meget til at skulle fortsætte samarbejdet med Jan Kallestrup. 
 
- Jan Kallestrup er en dygtig og engageret kommunaldirektør. Jan har spillet en vigtig rolle i dannelsen og udviklingen af Favrskov Kommune, og har samtidigt formået at bidrage til udviklingen af det regionale samarbejde, hvor han siden 2007 har været formand for Kommunaldirektørnetværket. 
 
 - Jan yder altid en stor og dedikeret arbejdsindsats, og det kommer både borgere, politikere og kommunens ansatte til gode. Jeg kan heller ikke lade være med at fremhæve hans engagement, hans tro på og evne til at få tingene til at lykkes og hans altid gode humør. Jan er yderst kvalificeret til at stå i spidsen for håndteringen af de udfordringer som Favrskov Kommune – ja faktisk hele den offentlige sektor - står overfor i de kommende år. Jeg er derfor glad for, at et enigt byråd står bag beslutningen om, at Jan Kallestrup fortsætter, siger Nils Borring. 
 
Jan Kallestrup har været kommunaldirektør i Favrskov Kommune siden 1. februar 2006, hvor han blev ansat på en åremålskontrakt, som udløber 1. februar 2015. Før sin ansættelse i Favrskov Kommune var Jan Kallestrup blandt andet kommunaldirektør i Aulum-Haderup Kommune. 
 
Jan Kallestrup er glad for at fortsætte som kommunaldirektør i Favrskov Kommune.
 
- Det har været utroligt spændende at være med til at opbygge og udvikle en ny kommune, og jeg er stolt over de resultater, vi har nået. Favrskov Kommune er en kommune i vækst, en attraktiv bosætnings- og erhvervskommune og en dynamisk arbejdsplads for ca. 3.800 ansatte, og jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet med byrådet og kommunens ledere og medarbejdere om at skabe et godt sted at bo, leve og drive virksomhed, siger Jan Kallestrup.
Emneord: Kommunaldirektør, Varig ansættelse, Favrskov Kommune, Niels Borring
Favrskov Kommune på DenOffentlige.dk Favrskov Kommune
Aktivitet: Artikler: 14 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også