Kommunalt kludder koster 100.000 kroner

Satte byggeprojekt igang inden den politiske godkendelse forelå. Det koster nu knap 100.000 i ekstra omkostninger, skriver Dagbladet Ringsted.

Der blev kludret i sagsbehandlingen, da Allindelille Børnehus skulle have en ny liggehal. Derfor blev projektet indstillet. Nu viser det sig, at byggestoppet resulterer i ekstra omkostninger på knap 100.000 kroner. Det skyldes dels ekstra leje af midlertidige pavilloner og ekstraordinære varmeudgifter, skriver DAGBLADET Ringsted.
Dermed bliver den samlede anlægssum over en halv million kroner større end budgetteret.
Vej- og Ejendomscentret satte i foråret byggeriet af en ny liggehal til Allindelille Børnehus i gang. Men man undlod at søge pengene til projektet frigivet politisk først. Man havde også sammenblandet økonomien i byggeriet med et andet projekt, nemlig ændringer i el-installationerne i naboejendommen, Landlyst, som blev solgt til Allindelille Friskole i februar.

Emneord: Forvaltningssjusk, Byggeprojekt, Dagbladet Ringsted
Ritzau på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige har valgt Ritzau som primær leverandør af uafhængigt redaktionelt indhold....
Aktivitet: Artikler: 6985

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 23.06.21 Ledelse
  Ny regionsrådsformand i hovedstaden

  Et enigt regionsråd udpegede tirsdag aften den socialdemokratiske gruppeformand til at afløse Sophie Hæstorp Andersen, der fortsætter som menigt medlem – og skal fokusere mere på valget til overborgmesterposten i København

 • 21.06.21 Ledelse
  Redningsmænd får Forsvarsministerens Medalje

  Forsvarsministerens Medalje uddeles én gang om året og tildeles personer, der har ydet en anerkendelsesværdig eller frygtløs indsats. I dag overrækker forsvarsminister Trine Bramsen Forsvarsministerens Medalje til fem redningsmænd fra kystredningstjenesten.

 • 17.06.21 Ledelse
  Dansk Ældreråd får ny formand

  På Danske Ældreråds repræsentantskabsmøde den 16. juni er Inger Møller Nielsen uden modkandidat valgt som ny formand for ældrerådenes landsorganisation. Hun afløser Mogens Rasmussen, der efter to år på posten, har valgt ikke at genopstille.

 • 01.06.21 Ledelse
  Direktør for Landbrugsstyrelsen fratræder

  Stillingen som direktør vil snarest muligt blive slået op efter gældende regler.

 • 28.05.21 Ledelse
  Søren Brostrøm indtræder i WHO’s globale bestyrelse

  Sundhedsstyrelsens direktør har i den forløbne uge været i Geneve for at deltage i WHO’s årlige Verdenssundhedsforsamling. Ligesom i 2020 finder den sted virtuelt, men fordi Søren Brostrøm har ledet møder i en af de to hovedkomitéer, har han deltaget i Geneve.