Martin Østergaard Christensen bliver ny skoledirektør i Aalborg Kommune
Martin Østergaard Christensen bliver ny skoledirektør i Aalborg Kommune

Ny direktør for skoler i Aalborg

Ledelse

25/2/14 1:04

Nick Allentoft

Ny direktør får ansvar for kommunens samlede skoleområde med mere end 4.000 ansatte og et budget på 2.1 mia. kr.

Byrådet har godkendt, at Martin Østergaard Christensen bliver ansat som direktør for Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune. Dermed bliver han chef for kommunens samlede skoleområde med mere end 4.000 ansatte og et budget på 2.1 mia. kr.

  - Med Martin Østergaard Christensen får vi en dynamisk og markant lederprofil, der har bred erfaring med skoleområdet, senest som børne- og undervisningsdirektør i Hjørring Kommune, siger rådmand Tina French Nielsen.   Martin er 38 år og cand.mag. i historie og i psykologi fra Aalborg Universitet. Desuden har han en diplomuddannelse i pædagogik og bestået mastermoduler i læreprocesser og økonomi.   Martin har tidligere været ansat som lærer på Salling Ungdomsskole og Skørping Skole og som konsulent og undervisningschef i Hjørring Kommune. Desuden er Martin tilknyttet PD-uddannelserne, som censor.   Det er et enigt ansættelsesudvalg, der står bag beslutningen om at indstille Martin Østergaard Christensen til stillingen som direktør for Skoleforvaltningen.   - Vi har haft et meget stærkt ansøgerfelt og vi er overbevist om, at Martin er den rette mand til jobbet. Han kommer til at stå i spidsen for den nye forvaltningsledelse og bliver en nøglefigur, når det handler om at udstikke kursen for skolerne og rulle den nye folkeskolereform helt ud i klasseværelserne, slutter Tina French Nielsen.   Martin Østergaard Christensen tiltræder den 1. april 2014.  

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.