AARHUS TEATER – EN SUCCESHISTORIE

24/10/2012 13:39

Niels Buch Johannsen

Rådmand Marc Perera Christensen glæder sig over den positive udvik- ling på Aarhus Teater. Rådmanden for Kultur og Borgerservice i Aar- hus Kommune er medlem af teatrets bestyrelse.

I den egenskab blev han på det netop overståede bestyrelsesmøde præsenteret for nyhe- den om, at teatret efter fremgang på flere fronter er klar til at afvikle sin gæld til Kunststyrelsen et år tidligere end planlagt.

”Aarhus Teater er et eksempel på, at vi hver især har skæbnen i egne hænder og med hårdt arbejde og en stærk vilje kan kæmpe os ud af selv de mørkeste kriser og vende modgang til medgang,” siger råd- mand for Kultur og Borgerservice Marc Perera Christensen.

Regnskaberne for sæsonen 2011/12 viser et overskud på 6.473.000 kroner, hvilket er næsten dobbelt så meget som budgetteret. Det po- sitive resultat skyldes bl.a., at teatret har formået at sælge langt flere billetter end forventet.

”Aarhus Teater er succeshistorien, om hvordan en dygtig om kompe- tent ledelse har fanget tidsånden og med fokus på både økonomi og kunstnerisk indhold har formået at gentænke teatret til at opnå nye publikumssucceser på stribe,” siger Marc Perera Christensen

Mest Læste

Annonce