Jagten på programdirektør fortsætter

06/3/13 11:56

Niels Buch Johannsen

Fonden Aarhus 2017, der står bag Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad, har besluttet at genopslå stillingen som programdirektør.

Det var en enig bestyrelse, der besluttede at fortsætte jagten på programdirektøren. Med baggrund i den nylige ansættelse af den administrerende direktør ønsker bestyrelsen at finde den helt rigtige profil til jobbet som programdirektør og dermed sikre det stærkest tænkelige lederteam.

”Det er helt afgørende, at vi finder en person, der fuldt og helt matcher den nye administrerende direktør Rebecca Matthews. Det handler om at finde en person, som har hele pakken, både de faglige og menneskelige kvalifikationer, der kan sikre den mest succesfulde kulturhovedstad til dato,” siger formand for bestyrelsen i Fonden Aarhus 2017 og borgmester i Aarhus Jacob Bundsgaard.

I februar kunne Fonden Aarhus 2017 præsentere den internationale profil Rebecca Matthews som ny administrerende direktør. Opgaven bliver nu at finde en programdirektør, der kan supplere Rebecca Matthews således, at projektet får den stærkest mulige ledelse.

”Der er tale om en vigtig og spændende stilling. Jeg er derfor glad for, at bestyrelsen har givet mig mulighed for fra begyndelse at deltage i det vigtige arbejde med at finde den helt rigtige person som programdirektør, ” siger den kommende administrerende direktør i Aarhus 2017 Rebecca Matthews.

Stillingen vil snarest blive genopslået både internationalt og nationalt.

”Det er helt afgørende, at kulturhovedstaden får en stærk ledelse. Det er derfor vigtigt, at vi får den bedst mulige løsning, og det er ikke altid den hurtigste. Der er stadig nogle år frem til 2017, så jeg synes, at vi har truffet den rigtige beslutning ved at fortsætte jagten på den perfekte kandidat lidt endnu,” siger næstformand for bestyrelsen i Aarhus 2017 Anders Byriel.

Læs mere om Kulturhovedstaden

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.